Horoscop TAROT lunar martie 2024. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea.

02 mart. 2024, 07:40
Horoscop TAROT lunar martie 2024. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile
Horoscop TAROT ZILNIC vineri 9 februarie 2024. Steaua îți luminează viața și aduce speranță în suflet

Horoscop TAROT lunar. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna martie 2024 se anunta una bogata pentru toate zodiile.
Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop Mihai Voropchievici martie 2024. Se anunţă o lună complicată

Horoscop tarot lunar februarie 2024 pentru BERBEC
Cavalerul de bate

Cavalerul de bate  te indeamna sa iti valorifici inspiratia si sa iei masuri. Daca exista o pasiune sau un obiectiv pe care doresti sa-l atingi, planifici din timp si iei pasi concreti. Daca nu te simti miscat de nimic anume, reflecta la ceea ce iubesti, la ce te face sa vrei sa sarbatoresti viata (sau cel putin sa te bucuri de ea mai mult) si gandeste-te la ce inseamna asta pentru viitorul tau. Acest card uneori poate semnala impulsivitate, dar nu sari in nimic fara sa te uiti. In schimb, creeaza in mod intentionat si urmeaza harta pana la visul tau.

Horoscop tarot luna februarie 2024 pentru TAUR
3 de spade

Trei de spade sugereaza ca orice suferinta pe care o experimentezi ar putea fi, de asemenea, o sursa de inspiratie pentru schimbare. Daca esti stresat de gestionarea banilor, de exemplu, transforma acest lucru in motivatie pentru a deveni mai organizat financiar printr-un curs, carte, aplicatie sau consilier. Daca o relatie te raneste, vorbeste, incearca sa te consiliezi sau pune-i capat. Nu iti ignora durerea – aceasta este comunicarea din interior spunand ca ai nevoie de schimbare, sprijin sau timp.

Horoscop bani martie 2024. Ce zodii reușesc să pună mâna pe un jackpot de milioane

Horoscop tarot lunar februarie 2024 pentru GEMENI

6 de bate

Sase de bate este o carte a victoriei, dar atunci cand apare ca un obstacol, indica ca s-ar putea sa te lupti cu perfectiunea sau cu cautarea unei validari externe. Dar perfectiunea nu este reala si este imposibil sa-i multumesti pe toata lumea. Nu ceda vocii interioare care anunta esecurile tale. Orice efort va curge in mod natural. Este timpul sa redefinesti succesul – nu ca un raft de trofee, ci ca curaj, cautarea fericirii si dorinta de a invata din greselile tale. Uita de tabela de marcaj. Castigi ceva, pierzi ceva, dar poate poti renunta cu totul la acel mod alb-negru de a gandi.

Horoscop tarot luna februarie 2024 pentru RAC

9 de bate

Noua de bate iti cere sa recunosti daca esti obosit dupa tot ce ai depasit. Ai parcurs un drum lung si are sens daca trebuie sa te odihnesti inainte de a porni din nou la drum. Este important sa te mobilizezi. Este mai probabil sa iti indeplinesti obiectivele daca nu te epuizezi incercand sa faci totul deodata. In schimb, acorda timp pentru a te recupera. Fii strategic cu modul in care iti programezi timpul, ceri ajutor si delegi. Folosesti pauzele pentru a te odihni, nu doar pentru a-ti distrage atentia. Pastreaza cursul, dar mergi, nu alerga – si opreste-te pentru somn.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.