Horoscop: Te toacă mărunt. 4 zodii de oameni super cicălitori

Aia e bine, aia nu e bine! Aia trebuia aşa, ailaltă trebuia aşa! Îţi sună cunoscut? E şi normal, câtă vreme este atitudinea pe care o au non-stop unele persoane din jurul nostru.

RomaniaTV.net
01 feb. 2016, 10:15
Horoscop: Te toacă mărunt. 4 zodii de oameni super cicălitori

Oamenii cicalitori au talentul de a te scoate din sarite rapid. Iata in ce zodii sunt nascuti cei care te vor face sa iti pierzi rabdarea:

Fecioara

Cand vine vorba despre cicalit, nimeni nu intrece Fecioara. Ea nu e neaparat convinsa ca are dreptate in ceea ce spune, dar are o pasiune nebuna sa vorbeasca si sa iti spuna ce ai de facut. Nu are aproape niciodata suficiente argumente, dar nu se lasa. E greu de trait alaturi de o astfel de persoana pentru ca vorba ei multa este obositoare.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii de femei dominatoare! Fac ce vor dintr-un bărbat

Berbec

Berbecii sunt ambitiosi din cale afara si pe deasupra sunt convinsi si ca au dreptate intotdeauna. Dreptate pe care si-o vor impune aproape cu forta. Nativul din aceasta zodie vrea sa aiba ultimul cuvant, dar nu oricum, ci incercand din rasputeri sa te convinga ca ideile sale sunt cele mai bune. Insistenta aceasta il face uneori greu de suportat.

Citeşte mai mult pe ele.ro