Horoscop: Top 3 zodii dependente de amor

Arta seducției duce, inevitabil, în pat! Sex de la prima întâlnire sau relaționare cu scopul de a se cunoaște mai bine? Cum reacționează nativii atunci când vine vorba de atracția fizică? Ei bine, sunt zodii care nu pot trăi fără sex!

RomaniaTV.net
11 feb. 2016, 12:53
Horoscop: Top 3 zodii dependente de amor

Berbec

Extrovertit, cu un caracter puternic, ii place sa domine in majoritatea situatiilor. Nativiul zodiei Berbec este pasional si vulcanic in pat. Nu tine cont de reguli si conventii si adora sa-si domine perechea… De obicei, ii place sa fie mereu la conducere si aceeasi regula se aplica si in dormitor.

Are initiativa, este cuceritor si trece repede la actiune. Se aprinde foarte usor si niciodata nu da inapoi cand este provocat. Zambeste, misca-te provocator, nu fii cea mai subtila persoana daca iti doresti ceva de la un Berbec.

Citeşte şi  HOROSCOP: Ce vrea să-i faci în dormitor în funcţie de zodie

Leu

Barbatul Leu este o personalitate sexuala puternica. Este tandru si romantic, dar nu cu orice femeie. Atitudinea in pat este la fel de importanta ca sexul in sine. Este generos in pat, atat timp cat ii dai la fel de mult cat primesti. Iubeste varietatea in pat, este spontan si plin de vitalitate.

Trece impetuos peste conventii si reguli. Femeia care incepe o relatie cu el trebuie sa dea tot ceea ce a promis. Leului ii place o femeie care sa stie sa arate ca savureaza. Femeia nu are voie sa-l refuze, altfel el va cauta alte domenii de vanatoare.

Citeşte continuarea pe unica.ro