Horoscop: Top 5 zodii care poartă pică la infinit

Nimănui nu-i place să fie călcat pe nervi și mințit, mai ales dacă unele persoane din jur par să facă mereu aceste două lucruri. Unele dintre noi iartă mai repede, altele mai greu însă unele nu par să treacă cu vederea niciodată peste situațiile în care cineva le-a rănit într-un anumit fel.

RomaniaTV.net
13 apr. 2016, 10:56
Horoscop: Top 5 zodii care poartă pică la infinit

1. Capricorn

Nativele acestei zodii ocupă topul acestui clasament. Chiar dacă poate nu te așteptai la acest lucru, iată că femeia capricorn este cea care pune rană pe sare ca să doară și mai tare, asta în cazul în care ai reușit să o superi.Poate că uneori caută modalități să se răzbune pe acele persoane care le-au supărat, însă oricum, chiar dacă planul le iese, acestea tot nu vor uita cu ce le-ai greșit și nici nu merită să te obosești ca să te poată ierta, nu o vor face nici în ruptul capului.

Citeşte şi  Horoscop: Ce zodie spune adevărul şi care preferă să se ascundă

2. Taur

Chiar dacă acestea sunt unele dintre cele mai de încredere persoane și pe care poți să le consideri mereu ca fiind cele mai bune prietene, nu le place să fie mințite, mai ales de către cei dragi. Sunt persoane foarte loiale și la rândul lor vor să știe că pot avea încredere oarbă în tine. Dacă reușești vreodată să le necăjești dintr-o anumită privință, să fii sigură că ai încheiat-o cu ele și nu va mai exista nici o cale de întoarcere.

Citeste mai mult AICI