Horoscop: Topul celor mai elegante zodii

Ca multe altele, și eleganța este dictată de semnul astrologic ce îți guvernează viață. Deci nu este de mirare că pe unele femei până și un sac s-ar așeza bine, în timp ce pe altele orice haină, oricât de scumpă, pare că stă ca pe gard.

RomaniaTV.net
12 ian. 2017, 14:44
Horoscop: Topul celor mai elegante zodii

Taur

Nu există top al femeilor frumoase, stilate, elegante, cu bun gust, care să nu fie deschis de Taur. Doar este zodia guvernată de Venus, zeița frumuseții. Iubitoare de tot ce este luxos, femeia născută în această zodie nu este o snoabă, ci adoră lucrurile scumpe doar pentru că are gusturi rafinate, iar lucrurile de calitate nu sunt niciodată ieftine, nu? Atunci când iese în oraș, atrage privirile celor din jur, chiar dacă nu poartă cele mai în vogă ținute. Ceva în felul în care merge, vorbește, se poartă, denotă eleganță și stil, chiar și în cazul nativei cu o situație materială mai puțin bună.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii de femei magice. Au o forţă interioară incredibilă

Fecioară

A doua pe listă este Feciară, care, deși conservatoare, cucerește de fiecare dată. Nu este nevoie să porți ținute provocatoare ca să fii în centrul atenției, iar nativa acestei zodii știe asta, motiv pentru care pariază mereu pe clasic pentru a cuceri. Deși simplă, accesoriile pe care se bazează sunt dovada clară că are stil, clasă și bun gust.

Citeşte continuarea pe click!pentrufemei.ro