Horoscop totemic egiptean: Ce simbol te reprezintă şi ce spune acesta despre tine

Horoscopul totemic egiptean are doar cinci zodii, spre deosebire de horoscopul normal. Fiecare zodie este reprezentată de un animal sacru şi este guvernată de o zeitate egipteană. Zodia este calculată în fucţie de ziua naşterii.

RomaniaTV.net
05 mai 2016, 11:29
Horoscop totemic egiptean: Ce simbol te reprezintă şi ce spune acesta despre tine

Afla ce zodie esti si ce spune aceasta despre tine, precum si care este animalul care te reprezinta si zeitatea care iti guverneaza zodia. Zodia se calculeaza in functie de ziua nasterii, astfel:

1, 6, 11, 16, 21, 26 sau 31 – zodia Ibisului, reprezentata de zeitatea Thoth

2, 7, 12, 17, 22 sau 27 – zodia Leoaicei, reprezentata de zeitatea Sekhmet

3, 8, 13, 18, 23 sau 28 – zodia Sacalului, reprezentata de zeitatea Anubis

4, 9, 14, 19, 24 sau 29 – zodia Cobrei, reprezentata de zeitatea Wedjet5,

10, 15, 20, 25 sau 30 – zodia Crocodilului de Nil, reprezentata de zeitatea Sobek

Citeşte şi  Horoscop indian: Descoperă ce fel de animal eşti şi cum reacţionezi la provocările vieţii în funcţie de zodie

Ibisul

Ibisul este o pasare sacra in cultura egipteana si simbolul reincarnarii zeului Toth, zeul lunii, al stiintei si al scrisului, pe care locuitorii Egiptului il reprezinta vizual cu trup de barbat si cap de ibis.

Nativii nascuti sub semnul acestei zodii sunt persoane delicate, empatice si pline de afectiune. Nu se impun neaparat prin putere, ci prin gratie si bunatate. Nativii acestei zodii sunt adesea atrasi de latura artistica a vietii si vor incerca sa se exprime astfel. In ceea ce priveste dragostea, Ibisii Sacri nu se lasa prinsi cu usurinta in capcanele iubirii, insa atunci cand o fac, se dedica total.

Citeşte mai mult pe acasa.ro