HOROSCOP URANIA 2-8 ianuarie 2021. Cum se schimbă norocul zodiilor

Începutul anului va pune la încercare toate semnele zodiacale, provocând schimbări substanțiale în activitatea lor cotidiană. Cine are capcane amoroase, cine primeşte bani şi cine ajunge la medic

01 ian. 2021, 17:26
HOROSCOP URANIA 2-8 ianuarie 2021. Cum se schimbă norocul zodiilor

HOROSCOP URANIA 2-8 ianuarie 2021 Berbec

Între 2 și 3 ianuarie, energie și chef de viață. Între 3 ianuarie, după ora 03:13, și dimineața zilei de 5 ianuarie, chestiuni organizatorice la locul de muncă sau administrative în legătură cu activitatea profesională curentă. Discrete probleme digestive. Între 5 ianuarie, după ora 07:42, și dimineața zilei de 7 ianuarie, efort de a menține controlul și echilibrul în relațiile parteneriale, mai ales în relațiile dintre soți. Între 7 ianuarie, după ora 10:54, și 8 ianuarie, abordări diferite ale unor chestiuni bănești sau materiale generate de intrarea planetei Marte în zodia Taurului, pe 7 ianuarie, semn pe care îl va străbate până pe 4 martie 2021, și care va ridica cota de alarmă a nativului cu privire la regimul acestor avantaje dar și la nivelul conflictului interuman ori instituțional generat de disfuncțiile care se vor produce ori se vor amplifica. Pentru unii, acest tranzit ar putea anunța începutul unei perioade de muncă multă și grea, de efort profesional deosebit ori pentru a ieși din dificultățile bănești ale momentului.

În ziua de 8 ianuarie, două planete vor schimba lăcașul zodiacal: Venus va intra în zodia Capricornului, pe care o va străbate până pe 1 februarie 2021, aducând un strop de noroc în sectorul funcției, al imaginii sau al ascensiunii profesionale, iar Mercur va începe să tranziteze Vărsătorul, având o ședere mai lungă în această zodie decât de obicei până pe 16 martie 2021, timp în care va intensifica nevoia de a comunica cu persoanele intrate de curând, uneori, chiar, în mod spectaculos în viața lor, de a stabili noi relații, de a se confrunta cu prietenii.

HOROSCOP URANIA 2-8 ianuarie 2021 Taur 

Între 2 și 3 ianuarie, numeroase probleme, de o importanță mai restrânsă vor constitui piedici în fiecare dintre cele patru sectoare vizate, “deranjându-le” și creând o atmosferă încărcată, obositoare, enervată, epuizantă. Între 3 ianuarie, după ora 03:13, și dimineața zilei de 5 ianuarie, sectorul sentimente, emoții și trăiri interioare va fi sacrificat de către nativi care se vor concentra pe chestiunile importante ale momentului, pe nevoia de a lua decizii majore ori de a înțelege mersul evenimentelor. Efort de a depăși un impas profesional prin acceptarea ideii de perfecționare prin studiu în funcție de exigențele momentului. Între 5 ianuarie, după ora 07:42, și dimineața zilei de 7 ianuarie, perioadă calmă la locul de muncă și normală din punctul de vedere al sănătății.

Între 7 ianuarie, după ora 10:54, și 8 ianuarie, posibilă degradare a unei relații parteneriale pe fondul “ieșirilor” personale ale celor cu care nativul desfășoară o activitate comună (asociați, colaboratori, colegi de proiect) născute din invidie, gelozie sau ostilitate dar și prin complicarea unui context astral delicat în urma intrării, pe 7 ianuarie, a planetei Marte în zodia Taurului. Marte le va da nativilor, până pe 4 martie 2021, tenacitate, combativitate, rezistență fizică, bună mobilizare în condiții de stres dar va introduce în casa funcției și a puterii o notă de radicalism. În ziua de 8 ianuarie, Venus va intra în zodia Capricornului, pe care o va străbate până pe 1 februarie 2021 iar Mercur va începe să tranziteze, până pe 16 martie 2021, Vărsătorul și ,implicit, casa puterii și a imaginii personale.

Horoscop săptămânal Gemeni  2 – 8 ianuarie 2021

Între 2 și 3 ianuarie, nativii vor fi obligați să adopte o atitudine fermă în condițiile unor dialoguri pe teme esențiale, să se poarte demn dar categoric și autoritar; posibile conflicte deschise pe teme majore de viață cu persoane din mediul în care își desfășoară activitatea profesională sau complementară. Între 3 ianuarie, după ora 03:13, și dimineața zilei de 5 ianuarie, activități domestice lipsite de spectaculos, poate, în cazul unora, cu un accent în plus pe chestiunile administrative, organizatorice sau juridice. Între 5 ianuarie, după ora 07:42, și dimineața zilei de 7 ianuarie, nevoie de independență, de libertate a spiritului și a gândirii, de ieșire din conul presiunilor ideologice sau motivaționale cu care s-au confruntat încă din primele zile ale acestui an.

Între 7 ianuarie, după ora 10:54, și 8 ianuarie, posibilele conflicte mocnite de la locul de muncă îi vor pune în dificultate pe Gemeni și îi vor obligă să ia atitudine, mai ales în contextul întrării planetei Marte în zodia Taurului, în ziua de 7 ianuarie, semn pe care îl va străbate până pe 4 martie 2021; planeta își va pune amprenta astrală și pe sectorul sănătății, în principal în axa endocrină.

În ziua de 8 ianuarie, Venus va intra în zodia Capricornului și a casei legate de bani și bunuri obținute cu ajutorul unor persoane, pe care o va străbate până la 1 februarie 2021 iar Mercur va intra în Vărsător. Acesta va sta în segmentul ideilor fundamentale și al deciziilor majore de viață (opțiuni profesionale) până pe 16 martie 2021, îndemnându-i să vadă altfel lucrurile și să extragă alte concluzii decât cele confortabile, ca până acum.

Horoscop 2021 Cristina Demetrescu. Alinierea planetelor aduce schimbări majore

HOROSCOP URANIA 2-8 ianuarie 2021 Rac 

Între 2 și 3 ianuarie, radicalizare a unor chestiuni bănești (venituri, plăți, datorii, investiții, pierderi). Între 3 ianuarie, după ora 03:13, și dimineața zilei de 5 ianuarie, Racii vor simți nevoia să-și consolideze niște cunoștințe pe o anume temă sau preocupare ori să verifice informațiile primite.

Între 5 ianuarie, după ora 07:42, și dimineața zilei de 7 ianuarie, activități casnice făcute cu moderație, cu evitarea efortului și a consumului de energie, doar cât să mențină o ordine firească în casă. Între 7 ianuarie, după ora 10:54, și 8 ianuarie, moment al interiorității; cei născuți în zodia Racului vor avea tendința să cadă pradă nostalgiilor, al rememorărilor duioase și să tânjească după tandrețe și complicitate afectivă. Perioadă bună pentru cei care au nevoie de inspirație în activitățile artistice sau interpretative. Pe 7 ianuarie Marte, va intra în zodia Taurului pe care o va străbate până pe 4 martie 2021, și va introduce nuanțe speciale în relația nativilor cu prietenii: solidaritate, cooperare, spirit asociativ chiar dacă, nu întotdeauna, Racii vor fi de acord cu apropiații lor sau chiar vor declanșa dispute pe o temă controversată.

În ziua de 8 ianuarie, alte două planete își vor schimba lăcașul zodiacal: Venus va intra în zodia Capricornului pe care o va străbate până pe 1 februarie 2021 și va introduce o nuanță de noroc sau de bună cuviință în relațiile cu partenerii, și Mercur care va rămâne în zodia Vărsătorului până pe 16 martie 2021, timp în care le va permite nativilor abordări ingenioase în soluționarea unor teme financiare sau patrimoniale litigioase.

HOROSCOP URANIA 2-8 ianuarie 2021 integral, pe libertatea.ro