Horoscop Urania 21 – 27 noiembrie 2020. Bani, carieră, amor. Previziuni pentru fiecare zodie

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 21 - 27 noiembrie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

20 nov. 2020, 13:31
Horoscop Urania 21 – 27 noiembrie 2020. Bani, carieră, amor. Previziuni pentru fiecare zodie
Horoscop Urania 21 - 27 noiembrie 2020

Horoscop Urania 21 – 27 noiembrie 2020. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania 21 – 27 noiembrie 2020 Berbec

Între 21 și 22 noiembrie dimineața continuă seria ipostazelor care vor oferi surprize din partea unor cunoscuți și apropiați. În după-amiaza zilei de 21 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 15 decembrie, va tranzita casa avantajelor materiale care decurg din relațiile cu persoanele sau instituțiile care le port furniza sau facilita accesul la un bun ori la o sumă de bani. Riscul unor evaluări greșite sau al unor păcăleli îi poate împinge, din dorința necenzurată de câștig cu orice preț, la evaluări superficiale sau neatente la detalii. Axa celor două case ale banilor va sta întreaga săptămână sub un auspiciu mai puțin fericit, care va atinge apogeul în preajma zilei de 27 noiembrie. În seara zilei de 21 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 21 decembrie, va tranzita sectorul conștiinței și al aspirațiilor înalte și va alimenta cu multă energie și avânt un proiect de viață care le-ar permite Berbecilor să avanseze profesional. Posibil succes dacă aceștia se vor integra în activități alături de grupuri de prestigiu socio-profesional.

Horoscop Decembrie. Top 5 zodii care vor radia de fericire în luna cadourilor
Între 22 noiembrie, după ora 6:06, și 24 noiembrie după-amiaza, moment al unei semnificative temperări interioare; nevoie de calm, de tihnă, poate chiar de izolare de forfota vieții active. Între 24 noiembrie, după ora 17:05, și zorii zilei de 27 noiembrie, Luna va tranzita zodia Berbecului, ceea ce va fi un avantaj astral pentru nativii care aparțin acestui semn; moment de îmbărbătare și de curaj, de determinare interioară în situațiile în care, de obicei, aceștia ezită sau amână să ia o decizie. Bariere profesionale, piedici în calea unor activități care presupun relația lor cu publicul. Din 27 noiembrie, după ora 5:43, nativii vor trebui să-și controleze elanul și să privească cu măsură și spirit practic activitățile care ar trebui să le ofere un câștig

Horoscop Urania 21 - 27 noiembrie 2020
Horoscop Urania 21 – 27 noiembrie 2020

Horoscop săptămânal Taur – 21 – 27 noiembrie

Între 21 și 22 noiembrie dimineața, evenimente în plan profesional, public sau care vizează cariera, ce pot conține un element neobișnuit, atipic, de natură să-i oblige să mediteze asupra consecințelor, a riscurilor ori asupra felului în care mai pot susține acel demers în termenii de până acum. În după-amiaza zilei de 21 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și va tranzita sectorul relațiilor parteneriale, dar, din păcate, le va permite celor cu care vor intra în dialog negocieri sau medieri pe teme profesionale (contracte, proiecte, decizii) ori chiar dușmanilor și rivalilor să-și pună în aplicare planul de viață în detrimentul nativilor, astfel că, până pe 15 decembrie, Taurii vor trebui să fie atenți la detalii, la comportament, la afirmații, la stilul de abordare a unei probleme pentru a intui laturile șubrede și adevăratele intenții ale acelora, ascunse fie sub masca amabilității, fie în aparența unei intransigențe sigure de sine, cu scopul de a-l intimida. În seara zilei de 21 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 21 decembrie, va crea premisele pentru abordarea legală, morală sau legitimă a unui interes material. Între 22 noiembrie, după ora 6:06, și 24 noiembrie după-amiaza, relații plăcute, confortabile, cu prietenii, dialog necesar pentru a menține o relație de simpatie și solidaritate cu un apropiat. Între 24 noiembrie, după ora 17:05, și zorii zilei de 27 noiembrie, migrene care se pot explica printr-o disfuncție organică (circulație cerebrală deficitară, tensiune nervoasă, surmenaj). Din 27 noiembrie, după ora 5:43, Luna va tranzita casa I a personalității acestor nativi și le va da Taurilor calm, răbdare și stabilitate în reacții. Totuși, această zi le poate acutiza conflictele în plan partenerial sau poate genera situații speciale pe fondul unui proces, litigiu sau a unei anchete.

Horoscop săptămânal Gemeni – 21 – 27 noiembrie

Între 21 și 22 noiembrie dimineața, informații cu aer de mare noutate, abordări originale, inedite sau doar ciudate ale unor ipostaze de viață și de activitate la care nativul va asista și pe care va fi obligat să le ia în calcul chiar dacă nu-l vor încânta sau nu-l vor convinge. În după-amiaza zilei de 21 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 15 decembrie, va influența sectorul muncii și al sănătății. Mai solicitate vor fi regimul endocrin și aparatul genital. Se va afirma și alt factor astral care controlează medicația, produsele farmaceutice și toate tipurile de leacuri și remedii interne și externe cu scop tămăduitor. La locul de muncă se pot produce secvențe neplăcute de care trebuie să se țină cont (un comentariu, o aluzie). În seara zilei de 21 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și va tranzita sectorul relațiilor parteneriale, având un rol constructiv în desfășurarea întâlnirilor cu un scop precis. Răstimp favorabil, până pe 21 decembrie, pentru abordări corecte, repararea unor erori sau pentru aplanarea unor conflicte, dar nu prin cedări sau “îngenuncheri”, ci prin recunoașterea de către ambele părți a unor argumente, principii și soluții corecte, adecvate temei care-i reunește la masa dialogului.

Horoscop decembrie 2020. Zodiile fericite de Sărbători

Între 22 noiembrie, după ora 6:06, și 24 noiembrie după-amiaza, posibil moment al unei satisfacții profesionale (recunoaștere, desemnare, nominalizare, premiere). Între 24 noiembrie, după ora 17:05, și zorii zilei de 27 noiembrie, dinamică a relațiilor de prietenie ce trebuie supravegheată pentru a nu se ajunge la derapaje (acuzații, certuri, pretenții nejustificate, refuzuri și ostilități). Din 27 noiembrie, după ora 5:43, solicitare a celor două case ale sănătății cu un accent de vulnerabilitate organică în preajma acestei zile.

Horoscop Urania 21 – 27 noiembrie 2020 pentru Rac

Între 21 și 22 noiembrie dimineața, aspect puțin semnificativ pentru bani și interese materiale. În după-amiaza zilei de 21 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 15 decembrie, va influența viața sentimentală, doar că relațiile afective vor evolua pe muchia fină, periculoasă, între bănuială și certitudine, separare și împăcare, bucurie sau tristețe, încredere sau dezamăgire. În ciuda definiției planetei Venus ca protector și Mic Benefic nu vor fi excluse clipele de gelozie, remușcările, dorința de revanșă ca semne clare ale pierderii măsurii și a echilibrului interior pe fondul unui adevăr incomplet cunoscut, dar presimțit, intuit. În seara zilei de 21 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 21 decembrie, va patrona, în chip corect și autoritar, toate activitățile și inițiativele care privesc locul de muncă și salarizarea ori rezolvarea conflictelor de muncă sau a neregulilor financiare. Perioadă favorabilă recuperărilor organice, însănătoșirii, recăpătării forței fizice sau a abilităților (manualitate, dexteritate, precizie) după accidente, operații, boli, pauze de recuperare, inactivitate.
Între 22 noiembrie, după ora 6:06, și 24 noiembrie după-amiaza, interes pentru universul ideilor sensibile la artă, cultură, religie, psihologie, esoterism, filosofie. Între 24 noiembrie, după ora 17:05, și zorii zilei de 27 noiembrie, unele persoane născute în zodia Racului ar putea fi obligate de evenimente și de presiunea mediului profesional să-și mobilizeze resursele pentru a putea face față unor sarcini dificile, pentru care vor trebui să dea dovadă de răbdare, tenacitate, ambiție și dedicare. Din 27 noiembrie, după ora 5:43, câte un nativ ar putea dezvolta un puternic sentiment de neîncredere față de un prieten sau față de activitatea unui grup de cunoscuți, uniți de interesele comune, față de care acesta se delimitează.

Horoscop Urania 21 – 27 noiembrie 2020 integral, pe libertatea.ro