Horoscop Urania 3-9 octombrie 2020. Venus în Fecioară aduce noroc în cel puţin un sector de viaţă tuturor celor 12 semne zodiacale

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 3-9 octombrie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. Principalul eveniment astrologic al săptămânii, intrarea lui Venus în Fecioară, se va produce între 3 şi 28 octombrie şi va veni cu o serie de beneficii şi evenimente norocoase pentru toate cele 12 semne zodiacale.

RomaniaTV.net
02 oct. 2020, 11:07
Horoscop Urania 3-9 octombrie 2020. Venus în Fecioară aduce noroc în cel puţin un sector de viaţă tuturor celor 12 semne zodiacale

Horoscop săptămânal Berbec – 3-9 octombrie 2020 Zodia Berbec

În prima parte a zilei de 3 octombrie, energie, elan, îndrăzneală, dar și mult consum nervos sau fizic. Nevoia de a se ocupa de o relație partenerială care evoluează nemulțumitor, prilej cu care nu este exclus ca nativii să facă exces de zel, să abuzeze de răbdarea cuiva sau să încerce să-și impună punctul de vedere cu orice preț.

Din 3 octombrie, planeta Venus va tranzita zodia Fecioarei și, până pe 28 octombrie, va exercita un efect pozitiv asupra stării de sănătate a celor care s-au născut în zodia Berbecului sau, în alt plan, în privința relațiilor de muncă, permițând rezolvări modeste ca valoare bănească, dar utile ori reevaluări ale unui contract de muncă, mai ales dacă acesta a fost încheiat pe o perioadă determinată sau în condiții de probă.

Între 3 octombrie, după ora 18.13, și dimineața de 6 octombrie, efort de a înțelege sau accepta un mecanism instituțional (parcurs obligatoriu), al unui demers (dosar) menit să le pună la dispoziție o sumă de bani, un ajutor în natură ori să reglementeze un litigiu. Situația, mai acută în răstimpul amintit, va rămâne valabilă întreaga săptămână; posibilă confruntare de idei pe 1 – 2 octombrie (dialoguri dificile, ostilitate, reacții imprevizibile ale nativilor, precipitare a unor evenimente).

Între 6 octombrie, după ora 7.03, și după-amiaza de 8 octombrie, nevoia de a afla, de a se informa, de a verifica, de a se consulta, de a învăța; beneficiu de cunoaștere sau de lămurire în timpul unei deplasări cu scop precis.

Horoscop săptămânal Taur – 3-9 octombrie 2020 Zodia Taur

În prima parte a zilei de 3 octombrie, stare organică care nu le va permite celor născuți în zodia Taurului să fie în formă (dureri de cap, tensiune, nervozitate, agitație cu sau fără un motiv real, stres interior pricinuit de o chestiune în neregulă la locul de muncă sau în legătură cu niște măsuri ce urmează a fi introduse curând).

Din 3 octombrie, planeta Venus va tranzita zodia Fecioarei și, până pe 28 octombrie, va permite o bine-venită limpezire a stării lor de spirit răscolite; va urma o perioadă mai temperată în reacțiile emoționale care le va permite să observe detaliile necesare care definesc o relație afectivă.

Citeste si HOROSCOP OCTOMBRIE 2020 prezentat de Adrian Bunea. Două planete importante influenţează puternic cele 12 semne zodiacale

Între 3 octombrie, după ora 18.13, și dimineața de 6 octombrie, Luna va traversa zodia Taurului și, plasată în casa I a cerului de naștere a acestor persoane, le va da stabilitate psiho-fizică, mai multă răbdare și mai mult interes îndreptat asupra propriei lor persoane. Totuși, trebuie să se țină cont de opoziția Uranus/Mercur pe direcția caselor I/VII, care va introduce accente destul de nefericite în dialogurile dintre Tauri și partenerii lor.

Atenție la încercarea unor persoane cu care se discută pe tema unui contract sau a unei colaborări și care vor încerca, mai voalat sau mai pe față, să-i “exploateze”. Între 6 octombrie, după ora 7.03, și după-amiaza de 8 octombrie, discuții, informații, analize ale situației materiale sau modificări ale unei relații de serviciu care s-ar putea reflecta în regimul veniturilor în funcție de direcția pe care o va lua întrevederea.

Horoscop săptămânal Gemeni – 3-9 octombrie 2020 Zodia Gemeni

În prima parte a zilei de 3 octombrie, Gemenii pot trece împreună cu prietenii prin conjuncturi nefericite sau prin situații greu de ținut sub control. Din 3 octombrie, planeta Venus va tranzita zodia Fecioarei și, până pe 28 octombrie, ea va instaura nevoia de ordine și de curățenie, la propriu și la figurat, și va amplifica dorința de confort domestic. Relațiile cu cei din familie vor evolua în logica lucrurilor, fără ca Gemenii să tolereze capriciile și exagerările, răsfățul și lenea din partea celor de care au grijă din punct de vedere social, material, economic, afectiv.

Între 3 octombrie, după ora 18.13, și dimineața de 6 octombrie, nevoia unui consult medical pe fondul unor simptome ciudate sau nevoie a unui nativ de a se sfătui cu un specialist (medic, farmacist, terapeut) în contextul evoluției atipice a unei afecțiuni. Atenție la informațiile incorecte pe care nativii le-ar putea primi de la persoanele incompetente sau superficiale cu privire la medicație, proceduri, operații, analize.

Îndreptați-vă spre a doua sau a treia opinie, dacă dialogul cu prima persoană nu v-a convins sau aceea, în mod evident, este în afara subiectului. Între 6 octombrie, după ora 7.03, și după-amiaza de 8 octombrie, Luna va străbate zodia Gemenilor și le va da celor care aparțin acestui semn zodiacal degajare, spontaneitate, o bună capacitate de a vorbi și de a acționa în contextul activităților publice sau cu caracter oficial.

Între 8 octombrie, după ora 18.46, și 9 octombrie, mesaje care îi avertizează pe Gemeni sau le sugerează că este nevoie să facă economii ori că trebuie să-și regândească niște proiecte costisitoare de viață. Atenție la felul în care nativii ar fi tentați să comenteze evenimentele care se petrec la locul de muncă. Totul poate fi greșit înțeles, răstălmăcit și transmis incorect (cu sau fără rea intenție).

Citeşte horoscopul complet pe www.libertatea.ro