Horoscop Urania 31 iulie-6 august 2021. Săptămână infernală pentru această zodie. Poate avea parte de o mare dezamăgire!

În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

30 iul. 2021, 14:12
Horoscop Urania 31 iulie-6 august 2021. Săptămână infernală pentru această zodie. Poate avea parte de o mare dezamăgire!

Horoscop Urania 31 iulie-6 august 2021. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania 31 iulie-6 august 2021. Săptămână infernală pentru această zodie. Poate avea parte de o mare dezamăgire!

Berbec – 31 iulie – 6 august 2021

Zodia Berbec. Confruntarea puternică între Soare, Saturn și Uranus din 1 și 2 august și apoi pe 6 august se va petrece pe axa relațiilor de prietenie, de simpatie sau afective.   Familia va avea nevoie de ei, evenimentele care vin dinspre spațiul relațional sau instituțional îi vor aduce în situația de a stabili contactele necesare sau de a medita serios pe o temă domestică sau relațională. Mai dificilă se configurează ziua de 6 august, când o serie de nemulțumiri sau de atitudini negativiste (respingere a unui model de viață, ostilitate față de soluțiile propuse, comportament antipatic) pot să acutizeze niște dispute de familie sau pot readuce în discuție nemulțumirile mai vechi.

Taur – 31 iulie – 6 august 2021

Zodia Taur. Situații cu un grad ridicat de dificultate atât în luarea deciziilor, cât și în înțelegerea corectă a direcției evenimentelor, ceea ce îi va conduce pe nativi în luarea unor hotărâri sub impulsul de moment sau pe fondul cedării rezistenței interioare.   Taurii trebuie să fie atenți la ceea ce, pentru moment, nu pot realiza în plan profesional pentru a sesiza cheia neregulii care îţi blochează.

Gemeni – 31 iulie – 6 august 2021

Zodia Gemeni. Neliniște și susceptibilitate accentuată, mai ales din cauza confruntării puternice dintre Soare, Saturn și Uranus, care se vor manifesta cu accente speciale pe 1 și 2 august și apoi pe 6 august. Asocierea cu Luna Neagră nu este lucrul cel mai bun pentru că pe unii, mai ales pe cei tineri și lipsiți de experiență de viață, îi poate destabiliza, îi poate face să dezvolte impresii greșit

Rac – 31 iulie – 6 august 2021

Zodia Rac. Se pot accentua și divergențele sau nemulțumirile mai vechi pe fondul confruntării puternice între Soare, Saturn și Uranus pe 1 și 2 august și apoi pe 6 august.
Vor fi în formă, energici și bine dispuşi, când se vor simți toropiți și fără chef sau instabili în dorințele lor care se vor schimba de la un moment la altul.

Citeşte continuarea aici.

Citeşte şi: Horoscop WEEKEND 30 iulie – 1 august 2021. Se deschide portalul la granita dintre luni