HOROSCOP URANIA 5-11 octombrie 2019. Atenţie la anturaj şi la oportunităţile financiare. Previziuni complete pentru fiecare zodie

Urania a făcut horoscopul pentru săptămâna 5-11 octombrie 2019. Ce se întâmplă fiecărei zodii săptănâna viitoare vedeţi mai jos.

04 oct. 2019, 12:53
HOROSCOP URANIA 5-11 octombrie 2019. Atenţie la anturaj şi la oportunităţile financiare. Previziuni complete pentru fiecare zodie

BERBEC

Între 5 și 7 octombrie dimineața, nevoia de a rezista într-o confruntare publică sau de a-și păstra atù-urile în cazul în care nativul are o funcție sau o responsabilitate publică.

Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, posibilele informații referitoare la prieteni îi pot surprinde pe nativi prin ineditul situației sau prin latura umană pe care o vor pune în evidență în ceea ce-i privește pe aceia; ipostaze de viață la care nativul poate asista ca martor sau la care poate participa alături de un cunoscut sau de un grup de apropiați.

Citeşte şi Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 octombrie 2019. Se schimbă macazul, karma grea pentru multe zodii. Dezastru în amor, lovituri băneşti

Surprizele neplăcute cu care se pot asocia aceste ipostaze sunt legate de bani ori de consecințele financiare ale unor astfel de întâmplări. Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până la 1 noiembrie a. c., va tranzita segmentul avantajelor materiale ce decurg din relațiile cu persoanele sau instituțiile care le port furniza sau facilita accesul la un bun de valoare materială ori la o sumă de bani. Totuși, trebuie luat în calcul și riscul unor evaluări greșite și al unor păcăleli.

Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, stări psihice care se modifică într-una, dând senzația de instabilitate interioară, de trăiri sufletești în care binele și răul alternează sau coexistă, uneori, derutant și obositor prin imposibilitatea Berbecilor de a ști în ce să creadă cu adevărat și pe cine să se bazeze în deciziile lor. Întreaga săptămână se vor menține active solicitările la dialog, nevoia de a se confrunta cu unul sau mai mulți parteneri, efort de echilibrare a unei relații care s-a deteriorat, tensiuni între soți, atacuri și acuzații, mai mult sau mai puțin justificate, din partea unor asociați. Evenimente care precipită cursul unor litigii sau procese prin proceduri în regim de urgență, simplificate ori tratate în grabă.

TAUR

Între 5 și 7 octombrie dimineața, blocare într-un proces de gândire sau de formare profesională motivat de teama nativilor de a nu-și compromite statutul pe care l-au obținut și de a se lansa în aventuri, fie ele și intelectuale, cu posibil impact negativ asupra vieții lor profesionale. Refuz de a se plia, de a accepta și, cu atât mai puțin, de a împărtăși viziuni noi care decurg din sensul pe care îl va lua evoluția unor evenimente.

Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, surprize legate de statutul lor profesional (funcție, în principal) ori ipostaze de viață care îi aduc pe cei născuți în zodia Taurului în prim-planul vieții publice. Informații care ajung la urechile lor și care îi obligă să privească cu mai multă atenție o colaborare, o asociere, un contract, prin felul în care acestea vor pune în evidență o vulnerabilitate sau o neregulă.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, din păcate, nu va ține întotdeauna cu nativii ci, dimpotrivă, va permite unor persoane nesincere sau mânate de interese ascunse să-și pună în aplicare planul de viață în detrimentul nativilor, astfel că, până la 1 noiembrie a. c., cât va dura acest tranzit alunecos, aceștia trebuie să fie „cu ochii în patru” la tot ceea ce se întâmplă, se discută, se inițiază sau se acceptă ca formă de concretizare a unei relații parteneriale: deciziile în afaceri trebuie să aștepte un moment mai puțin vulnerabil.

Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, stări de spirit amestecate, stârnite de prieteni: unii le vor face plăcere prin felul de a se purta și empatiza cu nativii, alții îi vor dezamăgi. Întreaga săptămână va rămâne activ impulsul planetelor Soare și Marte, al căror efect conjugat intens va solicita acele sectoare din organism care se pot dezechilibra rapid din cauza suprasolicitării sau al unui regim de viață abuziv.

GEMENI

Între 5 și 7 octombrie dimineața, nativii se vor crampona, din interes sau din orgoliul de a nu ceda, nici chiar în fața evidențelor sau a unor ambiții exagerate, și vor refuza orice propunere de rezolvare a unor litigii sau încurcături bănești ori patrimoniale.

Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, tendința de a pune într-o lumină nouă orice fapt de viață sau proiect încă neclar în mintea lor, pentru a vedea dacă, nu cumva, se ivește o variantă mai avantajoasă. Disponibilitate de a afla, a învăța, a observa, a deprinde dexterități și abilități noi în cadrul pregătirii profesionale ori a obținerii unui statut de special (expert, specialist, maestru). Cei care desfășoară activități de creație vor fi în formă, vor avea entuziasm, disponibilitate spre inovație, spre o abordare avangardistă a rolurilor sau a temelor, vor fi inventivi, curajoși, simpatici și atrăgători în tot ceea ce vor face în și pentru public.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și va influența, până la 1 noiembrie a. c., sectorul muncii și al sănătății. Mai solicitate va fi regimul endocrin și aparatul genital; în cazul femeilor, se va pune un accent pe felul în care se va purta o sarcină sau se va desfășura o naștere; infecțiile, de obicei minore, pot trece (destul de) repede dar se vor produce mai lesne decât în alte momente de peste an. În același răstimp, la locul de muncă se pot produce secvențe neplăcute (dispute, acuzații dar și greșeli ale nativilor); uneori, acestea, deși, pe fond, vor fi minore, pot genera reproșuri și sancțiuni disproporționate.

Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, amestec de bine și rău, de plăcut și neplăcut, de șansă sau de dificultate în planul imaginii publice (succes dublat de invidie, laude dar și reacții nedemne ale unor persoane din anturaj, bucurii umbrite de întâmplări colaterale).

Continuarea horoscopului pe libertatea.ro.