HOROSCOP URANIA. Mercur îşi face de cap în zodia Rac. PREVIZIUNI pentru fiecare zodie

HOROSCOP URANIA. Previziuni astrologice pentru perioada 6-12 iunie 2020. Schimbări majore în ritmul cotidian al zodiilor. Iată previziunile pentru fiecare zodie. 

RomaniaTV.net
05 iun. 2020, 11:04
HOROSCOP URANIA. Mercur îşi face de cap în zodia Rac. PREVIZIUNI pentru fiecare zodie

HOROSCOP BERBEC

Berbeci vor avea probleme în a se obișnui cu frecventele contradicții care le vor fi oferite de contextul astral alunecos care va pune în criză de credibilitate informaţiile primite, educaţia consolidată, efortul lor de a da un temei logic reprezentărilor superioare despre lume și viață. Posibile intuiții salvatoare sau presimțiri care îi vor îndemna să țină cont de feelingul interior, între 11-13 iunie 2020. Nota generală a săptămânii va fi dată de accentul pus pe comunicare, învățare, exprimare în contextul unor examene, mai ales în ipostaza lor orală, a luării de cuvânt în public în fața unei asistențe de specialitate.

Citeşte şi: Horoscop TAROT lunar IUNIE 2020. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

HOROSCOP TAUR

În ziua de 6 iunie încep să se resimtă primele efecte ale strămutării axei Nodurilor Lunare pe direcția Gemeni/Săgetător asupra desfășurării activităților financiare și a punerii în practică a inițiativelor menite să reglementeze un interes material al nativilor, prin impactul pe care îl vor avea asupra lor informațiile destabilizatoare, intervențiile menite să le introducă îndoiala în suflet și în minte ori născute din propria lor neputință de a decela utilul de inutil și de a intui pericolele asociate unei decizii hazardate.

Unele persoane născute în zodia Taurului vor simți că trebuie să se despartă de un proiect personal, că trebuie să-l amâne ori să-l reformuleze drastic, poate și pe fondul unor confruntări de opinie pe teme esențiale despre lume și viață care stau la baza conștiinței lor cu profesori, mentori, preoți, pedagogi, psihologi, medici, etc. În privința comunicării: blocaje, ezitări, amânări, uneori deranjante, alteori păgubitoare, prin pierderea oportunităților și ratarea unor termene-limită, pentru că planeta Mercur le va afecta procesele de gândire, spontaneitatea și curajul.

Citeşte şi: Horoscop lunar DRAGOSTE IUNIE 2020. Ce-ti aduce luna eclipselor?

HOROSCOP RAC

În ziua de 6 iunie, impulsuri astrale reduse ca intensitate, dar fluctuante. Stare organică și mentală marcată de oboseală rapidă, plictiseală, enervare, incapacitate de a face față stresului sau unei solicitări majore pe o perioadă mai lungă de timp, oscilații în tendințele exteriorizate (capricii, subiectivism, lipsă de consecvență). În apărarea unor drepturi bănești (salariu, drept de autor), nativii vor invoca factori subiectivi, dar reali (notorietatea, valoarea personală, calitatea muncii), ca argumente în justificarea pretențiilor lor.

Rigiditate în negocieri și consultări, refuzul de a face compromisuri în planul relațiilor parteneriale ridicat la rangul de mare principiu de viață sau poziție intransigentă în cadrul unor negocieri. Între 9 iunie, după ora 3:54, și 11 iunie la prânz, blocaje neașteptate într-un demers care privește un beneficiu sau un câștig patrimonial.

Mai multe detalii, pe libertatea.ro.