Horoscop Venus retrograd in Capricorn 2021. Venus, planeta iubirii, a frumusetii, a increderii, intra in miscare retrograda.

Horoscop Venus retrograd in Capricorn 2021. Cum trebuie sa se pregateasca zodiile de schinbarile din perioada urmatoare.

17 dec. 2021, 18:45
Horoscop Venus retrograd in Capricorn 2021. Venus, planeta iubirii, a frumusetii, a increderii, intra in miscare retrograda.

Horoscop Venus retrograd in Capricorn 2021.

Un fenomen astrologic care se petrece la fiecare 18 luni si care poate avea un efect minunat asupra ta daca stii ce e de facut. Venus retrograde in Capricorn se va petrece in 19 decembrie 2021 si 28 ianuarie 2022. In aceasta perioada este indicat sa-ti investesti energia in activitati care sa te faca sa te simti bine, sa-ti ridice starea de spirit.

Iata cum trebuie sa se pregateasca zodiile pentru Venus retrograd in Capricorn.

BERBEC
Imbratiseaza-ti copilul interior incercand o activitate pe care ti-ai dorit sa o faci de cand erai mic, dar nu ai avut niciodata ocazia. Cu cat te angajezi mai devreme in acest hobby, cu atat mai usor iti va fi sa vindeci trecutul si sa treci peste unele trauma pe care le porti in suflet. In plus, iti va fi mai usor sa scapi de reactiile pe care le ai atunci cand te confrunti cu factorii declansatori ai emotiilor puternice. Gandeste pozitiv!

Venus retrograd in Capricorn 2021. Karma readuce fantome din trecut pe ordinea de zi
TAUR
Da-ti voie sa fii creativ in cee ace priveste frumusetea ta. Prepara-ti o masca de fata din ingredintele pe care le ai in casa. Nu doar ca iti vei detoxifia tenul, insa iti vei da voie sa stralucesti. Mai mult, aceasta experienta poate aduce o senzatie atat de placuta incat vei intelege cat de mult ti se poate schimba viata doar daca ai grija de aspecte la fel de minore precum ingrijirea pielii.

Horoscop 2022. Avertismentul astrologului: urmează un an „incomod”. Care sunt zodiile care vor avea de suferit enorm
GEMENI
Deconecteaza-te de zgomotul exterior. Este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine in acest moment. Desi este un semn dublu, asta nu inseamna ca esti doua persoane. Nu este nevoie sa te angajezi in proiecte cat pentru doi oameni, caci esti doar unul singur. Evita supraaglomerarea si da-ti voie sa petreci mai mult timp pentru a-ti asigura starea de bine

RAC
Esti semn de Apa, iar tot ce ai avea nevoie in acest moment este, desigur, apa. Poti incerca o vacanta intr-un loc cu bai termale sau intr-un loc mai exotic unde sa fii inconjurat de apa. Daca nu se poate, atunci transforma-ti casa in spa. Umple cada, adauga sare Epsom ca sa-ti cureti aura. Pune scortisoara pentru a te proteja energetic, petale de trandafiri pentru iubire de sine. Vei resimti o resetare a vibratiei si vei avea mai multa incredere de sine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.