Horoscop WEEKEND 20-22 mai 2022. Sfarsit de saptamana cu multe beneficii

Sfarsitul de saptamana este marcat de intrarea Soarelui in Gemeni, se anunta schimbari importante pentru toate zodiile.

20 mai 2022, 11:53
Horoscop WEEKEND 20-22 mai 2022. Sfarsit de saptamana cu multe beneficii

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 20-22 mai 2022 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana este marcat de intrarea Soarelui in Gemeni. Conversatiile nu sunt dintre cele mai profunde. Totul devine usor frivol.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Cristina Demetrescu, o nouă previziune tulburătoare despre finalul războiului din Ucraina: „Văd autodistrugerea lui Putin”

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Esti pregatit pentru o noua poveste de amor ? Cu aspectele astrale favorabile din aceste zile, vei avea toate sistemele in stare maxima de functionare pentru asa ceva. Daca ai un interes pentru cineva, lasa-te purtat de instinct si de inima si ai rabdare. Poate e nevoie sa astepti pana cand obtii ce iti doresti, dar sunt mari sanse sa reusesti. Esti in relatie de termen lung ? Vei culege beneficii daca impreuna va implicati in varii evenimente sociale unde va puteti face noi prieteni.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
In aceste zile pot aparea unele aspecte ce tin de putere in relatia ta de cuplu, gratie unor influente astrale din aceasta perioada, iar acestea vor fi un punct de interes pentru tine. Poate fi vorba de subiecte mai mari sau mai mici dar importante, deci e bine sa iti verbalizezi punctul de vedere in loc sa taci si sa te prefaci ca nu ai nimic de spus. Daca esti singur, calitatile tale carismatice si prezenta ta ca de star sunt active si pot atrage multa atentie. Poti fi chiar rasfatat de mai multe persoane, asa incat sa ai de unde alege.

Horoscop rune: relaxare, bani şi o revedere neaşteptată cu cineva drag
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Stralucesc cumva raze de iubire deasupra ta acum ? O combinatie benefica de energii ce implica planete pozitive sugereaza ca asa trebuie sa fie. Esti ajutat astral ca orice intarzieri in derularea unei noi povesti de dragoste sa se rezolve cu usurinta. O vacanta te va ajuta sa consolidezi o prietenie de inceput transformand-o intr-un cuplu sau poti intalni pe cineva in timp ce esti intr-o deplasare. Daca esti deja in cuplu, petreceti cat mai mult timp in exterior, explorand viata in ce forma te simti inspirat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.