Horoscop WEEKEND 29-31 IULIE 2022. Weekend UNIC în viață, ce greșeli trebuie să înfrunți!

Sfarsitul de saptamana este marcat de rara intalnire dintre Uranus si Nodul-Nord, precdum si de opozitia dintre Mercur si Saturn.

28 iul. 2022, 22:52
Horoscop WEEKEND 29-31 IULIE 2022. Weekend UNIC în viață, ce greșeli trebuie să înfrunți!

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 29-31 iulie 2022 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana este marcat de rara intalnire dintre Uranus si Nodul-Nord, precdum si de opozitia dintre Mercur si Saturn. Cel mai un sfat al perioadei? Nu planifica nimic, nu te astepta la nimic. Acorda atentie oricarui lucru se intampla. Tine ochii larg deschisi!

Horoscop Mariana Cojocaru august 2022. O zodie împacă şi capra, şi varza. Se anunţă schimbări de macaz pe destin
Poti avea sentimentul ca toata lumea este impotriva ta si ca esti singur. Acest lucru se datoreaza lui Saturn care iti indreapta atentia in principal spre ceea ce inca nu se potriveste. Greselile trecutului par sa apara brusc peste tot si trebuie sa le infrunti. Chiar daca ti se pare dificil, poti in sfarsit sa corectezi si sa stingi niste puncte nevralgice din istoricul tau.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Desi iti doresti sa te bucuri de timpul de weekend facand ceva distractiv cu cei iubiti, nu uita de lumea ta interioara care isi striga nevoile spre tine si pe care trebuie sa le hranesti. Protejeaza-te in relatie cu oamenii, fii sigur ca ai pus limite clare si la locul lor. Nu te forta in afara zonei de confort in care esti in siguranta inainte de a verifica ce se afla dincolo de aceasta zona. Fii sigur ca ai puterea de a pasi in zona necunoscuta.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Foloseste intamplarile din weekend ca sa te cunosti mai bine pe tine insuti si sa iti vezi credintele ce te fac sa mergi spre scopurile finale. Optimismul debordant te poate baga in bucluc dar increderea in propriile tale abilitati sunt cele ce iti definesc traiectul vietii.

Evenimente astrologice AUGUST 2022. Se atinge punctul culminant!
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Simti o nevoie imperioasa sa te reconectezi cu natura si poti avea idei ciudate cu privire la ce sa faci in acest sens. Simtind chemarea spatiilor deschise, decide sa ii gasesti pe aceia care se potrivesc nevoii tale de a-ti vindeca sufletul si corpul de contactele sociale obositoare si de intorsaturile de situatie ce trebuie sa ramana in trecut. Esti vulnerabil la barfe si oameni toxici sau la informatii ascunse. Ramai alert, simte atmosfera din jurul tau si curata-ti energia in aer liber.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.