Horoscop WEEKEND 3-5 iunie 2022. ATENTIE! Saturn devine retrograd, Lordul Karmei are de lucru cu zodiile

Cheia este ca acum sa dai drumul trecutului si sa imbratisezi cu toata inima potentialul tau. Intelege ca posibilitatile tale chiar sunt nelimitate.

03 iun. 2022, 11:37
Horoscop WEEKEND 3-5 iunie 2022. ATENTIE! Saturn devine retrograd, Lordul Karmei are de lucru cu zodiile

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 3-5 mai 2022 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana este marcat de intrarea lui Saturn in retrograd. Lordul Karmei pretuieste traditiile. Doar ca acum este in nonconformistul Varsator si lucrurile nu sunt deloc simple. Doua lumi se ciocnesc, iar contradictia dintre ele poate aduce multa frustarare si neliniste.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ani de experienta ti-au servit bine ca sa iti faciliteze dezvoltarea inteligentei tale emotionale de acum. Drept rezultat, tu ai abilitatea de a te implica cu succes in orice ti se tranteste in cale. O problema cu care te confrunti acum nu este cu nimic diferita. Astrele te vor ghida direct spre o solutie. Oricat de mult tanjesti sa vezi progres, fii atent sa nu impingi prea tare si sa fortezi. Este bine sa astepti ca totul sa se intample la momentul potrivit. Dialogurile deschise si sincere te ajuta sa eviti neintelegerile, iar problemele sa ramana mici. Vei vedea curand cum voalul de confuzie se va ridica si totul se va reaseza asa cum e mai bine.

Al doilea Mercur retrograd 2022 se termină. Toate zodiile se pregătesc de petrecere în weekend

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ca sa atingi un vis special, trebuie pur si simplu sa iti urmezi radarul intern si sa te bazezi pe intuitia ta ce nu te lasa balta nicicand. Astrele iti vor revitaliza o zona a vietii tale care a fost pana acum in umbra. Vei vedea curand aparitia noului si factori plini de entuziasm vor aduce semnificatie si scop exact acolo unde ai nevoie. Exista unele optiuni surprinzatoare care iti solicita cercetare si investigare. Foloseste-ti inteligenta si imaginatia ca sa creezi o viziune curajoasa noua despre viitorul tau. Cheia este ca acum sa dai drumul trecutului si sa imbratisezi cu toata inima potentialul tau. Intelege ca posibilitatile tale chiar sunt nelimitate.

 

Horoscopul lunii iunie 2022, realizat de Daniela Simulescu. Iunie este prima lună bună a anului! „Orice schimbare făcută în această lună, oricât de mică, poate fi catalizatorul unei noi vieți’

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Sunt zile speciale pentru tine, multe evenimente au loc in zodia ta. Aspectele creative va capata claritate. Farmecul tau personal va castiga teren. Astrele te vor ajuta cumva sa obtii ceea ce este mai important pentru tine exact la momentul potrivit. Ai facut tot ce ai putut ca sa intelegi caile irationale ale cuiva. Exista multe explicatii de luat in calcul dar pana la urma trebuie sa te bazezi pe propriile tale instincte. Este singurul mod de a sti exact ce ai de facut. Ai incredere in sentimentele tale si totul iti va fi revelat cu claritate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.