Horoscop WEEKEND 31 OCTOMBRIE – 1 NOIEMBRIE 2020. Halloween, Luna plina albastra… Ce planuri ai?

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 30 OCTOMBRIE – 1 NOIEMBRIE 2020 scaldat de influente astrale majore. Weekendul aduce planuri serioase, mai ales ca parasim luna octombrie si pasim in noiembrie, penultima luna din an. Mai avem 62 de zile la dispozitie sa  indeplinim ceea ce ne-am propus. Chiron aduce si el propriile lectii in dragoste. Esti pregatit?

RomaniaTV.net
30 oct. 2020, 10:41
Horoscop WEEKEND 31 OCTOMBRIE – 1 NOIEMBRIE 2020. Halloween, Luna plina albastra… Ce planuri ai?

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Vino in fiecare vineri pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral.

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Tu ai acum nevoie de timp ca sa iti dovedesti un punct de vedere si adevaratele valori despre demnitate pe care le ai in tine. Daca viata nu merge intr-o directie care sa te satisfaca, sa stii ca esti liber sa actionezi in baza oricarui impuls daca asta iti va desface orice legatura de care nu mai ai nevoie. Trebuie sa iti verbalizezi cu tact asteptarile si cerintele, sa ai claritate si sa fii autentic si in acord cu inima ta.

Afirmatia weekendului pentru Berbec: Sunt entuziasmat pentru tot ce vine nou in viata mea

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Nu te forta sa depasesti prea multe limite acum. Iesi din zona de confort doar atat cat sa iti mentii optiunile deschise, dar pregatit mereu sa te reintorci la simplitatea sa. Unele intentii intalnite pot sa nu fie pure dar tot sa ofere solutii la unele din bataliile egoului tau si sa iti reaminteasca exact cat de mult valorezi. Este decizia ta cum alegi sa ii tratezi pe cei care ti le aduc iar responsabilitatea ta este sa ai o pozitie foarte clara, pentru a evita confuzii viitoare.

Afirmatia weekendului pentru Taur: Eu cred in mine

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Anumite legaturi stabile ti s-au format si esti gata sa ii recompensezi pe cei care si-au manifestat stabilitatea, respectul si atitudinea potrivita. Pe de alta parte, tot nu poti vedea clar care este rolul persoanelor care sunt prea diferite de cum vezi tu lumea si inca ai nevoie sa inveti ce ii motiveaza, ce probleme au, ca sa va puteti conecta cu adevarat. Desi ai limite foarte bine definite, este un bun moment sa experimentezi putin pe zona aceasta, sa te simti si protejat in fata oricarei situatii dar sa poti sa iti dezvolti abilitatea de a te conecta cu adevarat cu altii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.