Horoscop weekend Cassandra. Norocosul Jupiter se va strecura in Casa banilor

Horoscop WEEKEND 4-6 Iunie 2021. Vezi ce îţi rezervă astrele în zilele de sâmbătă şi duminică. Veştile nu sunt fericite pentru toate zodiile.

04 iun. 2021, 20:18
Horoscop weekend Cassandra. Norocosul Jupiter se va strecura in Casa banilor

Horoscop weekend Cassandra BERBEC 21.03-20.04:

Jupiter, planeta intelepciunii, este in diagrama dumneavoastra, in zona asociata cu spiritualitatea. Acest lucru va face mai empatici si va va oferi o intelegere mai profunda a lumii.

TAUR 21.04-21.05: Nu este momentul sa va izolati. Bucurati-va de interactiunea cu prietenii, deoarece acestia vor juca un rol important in viata dumneavoastra si va vor ajuta sa va indepliniti dorintele legate de viitor.

Horoscop weekend Cassandra GEMENI 22.05-21.06: Jupiter este in partea de sus a graficului dumneavoastra pentru urmatoarele trei luni. Asta inseamna o recunoastere publica, o distinctie primita la locul de munca sau un premiu pentru eforturile facute de dumneavoastra in ultima perioada.

RAC 22.06-21.07: Sunteti dominati de ideea de a va extinde lumea si de a va spori cunostintele. Invatati, studiati si incepeti un curs. S-ar putea sa explorati oportunitati legate de mass-media sau de invatamantul superior.

LEU 22.07-22.08: Norocosul Jupiter se va strecura in Casa banilor, cea care se refera la finantele si averea pe care le impartiti cu altii. Adica veniturile pot proveni din proprietati comune, o mostenire, bani din asigurari sau o avere indirecta, prin intermediul altcuiva.

Horoscop Urania 5-11 iunie 2021. Luna Nouă în Gemeni anunță schimbări favorabile în viețile unor nativi, în timp ce ale altora pot fi bulversate
FECIOARA 23.08-22.09: Vedeta acestei perioade, Jupiter este situata vizavi de semnul dumneavoastra si acesta va fi un beneficiu minunat. Este o perioada prielnica pentru parteneriate. Urmatoarele trei luni sunt cele mai bune pentru a va casatori. Succes!

Horoscop weekend Cassandra BALANTA 23.09-22.10: Va simtiti vigurosi, plini de viata si mult mai optimisti. Urmatoarea perioada este prielnica pentru refacerea organismului, sanatatea imbunatatindu-se simtitor. Si la locul de munca situatia devine mai buna.

SCORPION 23.10-21.11: In urmatoarele trei luni, Jupiter va va aduce aminte despre optimism si placere. Este activa acum partea referitoare la distractie, vacante, jocuri, sport, arte si activitati creative. Va veti exprima trairile fara teama.

Horoscop weekend Cassandra SAGETATOR 22.11-21.12: Norocoasa Jupiter este guvernatoarea zodiei dumneavoastra si pentru urmatoarea perioada se muta in partea graficului legata de casa si familie. Asta inseamna ca relatiile cu cei apropiati vor deveni mai calde si mai fericite.

CAPRICORN 22.12-19.01: In urmatoarele zile, relatiile cu fratii si rudele se vor imbunatati si s-ar putea sa primiti beneficii financiare de la acestia. In ansamblu, planurile pentru viitor vor fi mai ambitioase, iar energia pe care o veti primi mult mai pozitiva.

Horoscop iunie Mariana Cojocaru. Trecutul karmic vă ajunge din urmă. Eclipsele ţin zodiile între ciocan şi nicovală
Horoscop weekend Cassandra VARSATOR 20.01-18.02: Tot Jupiter va sta in Casa banilor si a castigurilor, ceea ce inseamna ca aveti ocazia sa va imbogatiti si sa cresteti financiar. Aruncati o privire critica asupra obiectivelor pentru a vedea de ce aveti nevoie pentru a le atinge.

PESTI 19.02-20.03: Incepeti un nou ciclu in viata dumneavoastra. Va urma un moment prielnic pentru invatarea si castigarea unor noi experiente. Veti atrage oameni benefici si acest lucru este inlesnit de Jupiter, care va va oferi protectie divina.

Sursa: magazin.ro