Horoscop weekend Cassandra. Se anunţă două zile fierbinţi

Profitati de sansa de a va impartasi cuiva apropiat sperantele si visele, deoarece acest lucru va va ajuta sa le si impliniti.

30 iul. 2021, 12:10
Horoscop weekend Cassandra. Se anunţă două zile fierbinţi

Horoscop weekend Cassandra BERBEC 21.03-20.04:

Urmeaza o saptamana aglomerata cu comisioane si calatorii scurte, iar pentru romantism va fi ca un drum stancos. Obiectivul principal va fi casa si familia, in special relatia cu un parinte.

TAUR 21.04-21.05: Ritmul rapid al zilelor va va face sa fiti tot timpul in miscare, calatorii scurte, citit, scris, studiu, conversatii cu fratii, rudele sau vecinii, ca sa nu mai vorbim despre ambitioasa lista de treburi pe care vi le propuneti sa le terminati.

GEMENI 22.05-21.06: Dumnevoasta veti pune accent pe bani, castiguri si bunuri. Urmeaza zile dificile cand intra in discutie comunicarea cu ceilalti, in special cu vecinii, fratii sau rude apropiate. Trebuie doar sa va inarmati cu multa rabdare!

RAC 22.06-21.07: Continuati sa atrageti situatii favorabile asupra dumneavoastra. Cu toate acestea, spre sfarsitul saptamanii, o sursa de venituri ar putea fi intrerupta, veti sparge ceva valoros sau va veti certa cu cineva cu privire la un bun ce il detineti.

Horoscop weekend Cassandra LEU 22.07-22.08: Este o saptamana excelenta pentru a va indeplini cateva dintre obiectivele propuse. Insa va trebui sa evitati discutiile cu partenerii sau prietenii apropiati. Pentru propria liniste sufleteasca, ar fi bine sa fiti mai intelegatori!

FECIOARA 23.08-22.09: Profitati de sansa de a va impartasi cuiva apropiat sperantele si visele, deoarece acest lucru va va ajuta sa le si impliniti. La sfarsitul saptamanii, ceva neasteptat ar putea sa va schimbe niste planuri secrete.

BALANTA 23.09-22.10: Parintii, sefii sau oameni importanti sunt impresionati de dumneavoastra, chiar daca nu faceti nimic special. Acest avantaj ar trebui sa va determine sa actionati. Desi nu va plac conflictele, cand lucrurile sunt prea controversate, veti pleca.

Horoscop weekend Cassandra SCORPION 23.10-21.11: Sunteti pregatiti pentru orice si dornici sa acceptati invitatiile la distractie. Cu toate acestea, ceva va dizolva cheful si ati putea incepe o lupta pentru putere cu un parinte, un sef sau o autoritate. Tineti cont insa ca totul e trecator!

Ion Țiriac la plajă cu o misterioasă brunetă sexy! Incredibil, cum arată miliardarul la 82 de ani FOTO
SAGETATOR 22.11-21.12: Continua sa va atraga atentia multe detalii legate de o proprietate comuna, impozite, datorii, probleme de asigurare sau o mostenire. In tot cursul saptamanii ar putea avea loc cateva discutii. Fiti mai rabdatori.

CAPRICORN 22.12-19.01: Acum aveti nevoie de mai mult somn, dar va veti canaliza concentrarea asupra partenerilor si a prieteniilor stranse. Pana in weekend, ceva neasteptat ar putea schimba totul. Acesta este insa un semn bun. Asteptati-va la cele mai bune rezultate.

Calendar ortodox 31 iulie 2021. Lăsata secului pentru postul Adormirii Maicii Domnului. Rugăciunea către Fecioara Maria pentru ocrotirea familiei
VARSATOR 20.01-18.02: Lucrati din greu, va organizati bine si veti fi recompensati. Cineva cunoscut se va revolta pentru ca se simte furios si i se ingradeste libertatea. Feriti-va sa luati decizii impulsive sau nesabuite, pentru care veti regreta mai tarziu.

PESTI 19.02-20.03: La locul de munca au loc discutii si se ivesc cateva probleme trecatoare. Veti trece usor peste acestea, mai ales ca sunteti intr-o dispozitie buna si vreti sa profitati de sansele de a va distra. Succes!

Sursa: magazin.ro