Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, VINERI 21 februarie 2020. Ce şanse de succes poţi avea?

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi VINERI 21 FEBRUARIE 2020. Incepe weekendul ce gazduieste prima Luna Noua din sezonul Pesti si totodata ultima Luna Noua din anul astrologic ce a inceput in 20 martie 2019 o data cu intrarea Soarelui in Berbec, prima zodie din cele 12. Mercur este deja in retrograd tot in Pesti, deci daca mintea nu ne este prea clara sa nu ne miram si mai ales sa nu o fortam. Ce sansa de succes poti avea luptandu-te cu morile de vant? Sa stim ce se intampla astral, care sunt energiile si sa ne adaptam lor.

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 20:56
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, VINERI 21 februarie 2020. Ce şanse de succes poţi avea?

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Viata amoroasa poate cunoste cateva hopuri din cauza unor tensiuni acumulate intre tine si partenerul de cuplu. Comunicarea sincera si deschisa va poate ajuta sa depasiti momentele dificile. Adopta o pozitie diplomata si evita cuvintele care pot fi interpretate gresit. Daca esti singur, acum este un moment prielnic sa incerci sa iti schimbi tactica de cucerire.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Se anunta o seara romantica. Simti nevoia de mai mult timp alaturi de partenerul de cuplu si te straduiesti sa si reusesti sa il surprinzi. Daca esti singur, accepta invitatiile la petreceri sau la iesiri cu prietenii. Nu stii niciodata pe cine poti intalni acolo! O surpriza placuta te asteapta.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Incearca sa te exprimi natural, din suflet, fara accente ridicole de egoism. Te-ai lasat purtat de ego destul de multa vreme si aproape ca ai uitat sa fii sincer. Daca esti singur, se anunta o intalnire memorabila. Succes!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.