Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 28 MAI 2020. Emotii puternice!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 28 MAI 2020. Mercur s-a mutat in Rac. Emotiile sunt puternice, temperatura creste, interactiunile se inmultesc, dar la fel si schimbarile de stare.Luna in Leu face sextil cu Venus retrograd in Gemeni, ceea ce aduce bucuria reintalnirii cu prieteni vechi. Poate chiar iti apare in cale un fost partener si-ti prinde bine sa depeni amintiri. Nu este exclus sa se lege o noua idila daca nu va impiedica vreun statut marital.

RomaniaTV.net
28 mai 2020, 03:04
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 28 MAI 2020. Emotii puternice!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Este o zi favorabila pentru a purta o discutie sincera si deschisa cu partenerul de cuplu, sa va faceti planuri pentru viitorul relatiei voastre. Daca esti singur, te asteapta surprize placute. Cineva din trecut, o iubire sau o cunostinta, isi va face aparitia si iti va da viata peste cap.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Renunta la toate gandurile negative. Mai ales, inceteaza sa te concentrezi pe anumite situatii negative prin care a trecut relatia voastra de cuplu. Vorbeste cu partenerul si totul se va rezolva ca prin minune. Si daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, trebuie sa stii ca nu este departe momentul in care o persoana speciala va intra in viata ta.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Trebuie sa le spui partenerului de cuplu si celeolalti membri dragi ai familiei cat de mult ii iubesti. Fa asta si vei avea o zi relaxanta, superba alaturi de cei dragi. Urmeaza aceeasi strategie si daca esti singur: incearca sa apreciezi toata dragostea care deja exista in viata ta si nu te mai plange ca esti singur.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.