Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 2 MARTIE 2020. Vorbeste!

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi LUNI 2 MARTIE 2020. Incepe prima saptamana a primaverii unui an special si in aceste zile multe se vor intampla din punct de vedere astral. Luna in Gemeni ne impinge spre actiune, deci trebuie sa facem ceva, mai ales daca ne aflam intr-o criza de comunicare. Intreaba, vorbeste, conecteaza-te cu lumea.

RomaniaTV.net
01 mart. 2020, 21:06
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 2 MARTIE 2020. Vorbeste!

Iata un nou mesaj de la ASTRE pentru fiecare zodie:

Afla mai multe despre contextul astral al zilei in Horoscopul zilnic.

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Viata ta amoroasa trece printr-o perioada grea, cauzata in special de stres. Daca esti singur, vei fi surprins de o persoana din cercul social care spune ceea ce simte pentru tine. Da-i o sansa pentru ca nu ai nimic de pierdut.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Relatia de cuplu va merge bine cat iti vei face timp pentru relatia de cuplu si ii spui partenerului ce gandesti. Este singura modalitate prin care poti construi o relatie bazata pe incredere si onestitate. Daca nu ai pe cineva special in viata ta, sunt sanse mari sa intalnesti o persoana care te va revigora. Vei obtine ceea ce iti doresti daca ramai calm si nu incerci sa devii altcineva decat esti.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Este o zi minunata din punctul de vedere al vietii personale. Poti sa depasesti cu usurinta toate probleme cu care te confrunti si, impreuna cu persoana iubita, va faceti planuri interesante de viitor. Esti singur? Nu te inchide in tine. Iesi in oras si cu determinare si curaj, mergi sa obtii ceea ce iti doresti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.