Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MARTI 18 AUGUST 2020. Start pentru aventura!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 18 AUGUST 2020. Venus face un sextil electrizant cu Uranus. Dragostea prinde noi aripi. Universul are planuri mari pentru tine. Esti special, meriti toata dragostea, iar Luna noua in Leu vine sa-ti aminteasca toate aceste lucruri. Asculta-ti inima si porneste in aventura!

RomaniaTV.net
17 aug. 2020, 19:54
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MARTI 18 AUGUST 2020. Start pentru aventura!

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Relatia de cuplu necesita atentia ta, deaorece lucrurile sunt putin tentionate intre tine si partener. Nu scapa lucrurile din mana si vei descoperi ca atitudinea pozitiva face minuni. Daca esti singur, incearca sa abordezi o perspectiva mai optimista. Nu toata lumea iti este dusman.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Viata ta amoroasa trece prin suisuri si coborasuri si centrul tuturor acestor miscari este partenerul de cuplu. Incearca sa nu declansezi niciun conflict intre voi. Si adevarul este ca multe dintre probleme sunt din cauza ta, trebuie sa recunoastem asta. Daca reusesti sa mentii pacea, atunci se anunta o seara minunata, pasionala. Acelasi lucru este valabil si daca esti singur? Ai incredere in tine insuti? Dragostea pluteste in aer si nu ai nicio idee despre surprizele placute ce te asteapta in aceasta seara.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Luna in Leu este curajoasa si frumoasa si asa ne face si pe noi sa fim. Sa ne pregatim pentru acel nou start proaspat de saptamana viitoare cand Luna va fi Noua din nou. Vanturile sunt benefice acum, permitandu-ti sa faci progres rapid. Profita si tu!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.