Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MARTI 18 februarie 2020. Lucrurile capata un nou sens!

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi MARTI 18 FEBRUARIE 2020. De ieri, Mercur este retrograd, deci o atitudine orientata mai mult spre explorare si observare este cea mai buna. Ziua are toate sansele sa fie buna si productiva chiar si cu acest retrograd. Este ultima zi cu Soarele in Varsator. Pe masura ce trecem de jumatatea lunii feburarie, lucrurile incep sa capete un nou sens al normalitatii. Devine timpul sa cautam unele raspunsuri spirituale care sa ne satisfaca pentru ca de maine Soarele va intra in spiritualul Pesti.

RomaniaTV.net
17 feb. 2020, 20:39
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MARTI 18 februarie 2020. Lucrurile capata un nou sens!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Din punctul de vedere al romantismului azi este o zi numai buna pentru a vorbi cu partenerul si a lua anumite decizii legate de viitorul relatiei voastre. Iar daca esti singur, planetele iti zambesc. Asa ca fii deschis si vei avea doar de castigat.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Te simti destul de bine, iar starea de spirit pozitiva il molipseste si pe partenerul tau. Ca urmare, climatul din relatia voastra se va imbunatati asa ca seara se anunta magnifica. Nu ti-ai gasit sufletul pereche? Incearca sa tii sub control gandurile negative. Viata ta amoroasa se va schimba destul de curand in bine.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Incearca sa scapi de stresul si anxietatea de la munca pentru a petrece o zi minunata in compania jumatatii tale. Iesi in oras doar voi si relatia voastra va trece la urmatorul nivel. Singur! in curand vor urma si zile mai bune.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.