Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 29 ianuarie 2020. Un nou start!

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 29 ianuarie 2020. Luna pleaca azi din visatorul Pesti si reia ciclul calatoriei prin cele 12 zodii pentru urmatoarele 28 zile, revenind in Berbec. Este energia de care avem nevoie ca sa mai trecem si la treaba in aceasta saptamana si sa dam un nou start. Da, este nevoie de un start pentru ca te poti trezi dintr-un vis si ai nevoie de cateva clipe sa iti revii din doza mare de magie si romantism cu care ai fost injectat.

RomaniaTV.net
28 ian. 2020, 20:48
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 29 ianuarie 2020. Un nou start!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

In prezent relatia ta de cuplu merge excelent asa ca profita la maximum de timpul petrecut impreuna. Daca esti singur ar fi bine sa adopti o atitudine mai pozitiva si sa fii mai deschis pentru a intalni oameni rau.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Partenerul este dispus sa te sprijine si sa dea dovada de intelegere, iar acest lucru va ajuta sa rezolvati orice problema ati fi avut in cuplu in ultima perioada. Daca esti singur incearca sa nu te inchizi in tine sau sa-ti petrece fiecare clipa pe canapea in fata televizorului. Accepta orice invitatie si iesi in oras. Flirteaza cu oricine, chiar si cu persoanele care nu te atrag in mod special. Chiar daca nu vrei sa duci lucrurile mai departe, te vei simti mai bine in pielea ta.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Este momentul sa lasi deoparte stresul de zilnic si sa petreci o zi minunata in compania persoanei iubite. O iesire in oras va va face bine amandurora. Esti singur? Sunt sanse mari sa te intalnesti cu o fosta iubire. Daca, insa, ai pus ochii pe cineva azi iti gasesti curajul de a aborda persoana respectiva si sa-i spui ce simti pentru ea. Stelele iti zambesc asa ca sunt sanse mari sa ai castig de cauza.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-zilnic-horoscop-3/horoscop-zilnic-dragoste/