Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru LUNI 13 ianuarie 2020. Start oficial pentru ceva nou!

Horoscop zilnic dragoste pentru luni 13 ianuarie 2020. Nu este deloc o zi de luni ca oricare alta. Dupa evenimentul monumental de ieri ce a mai avut loc acum 500 ani – apropierea totala intre Saturn si Pluto in Capricorn si startul dat de cele doua pentru formarea unei lumi noi – astazi Soarele aflat tot in Capricorn vine in aliniere cu cei doi mari grei.

12 ian. 2020, 20:48
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru LUNI 13 ianuarie 2020. Start oficial pentru ceva nou!

Prezenta Soarelui este un start oficial pentru ceva nou. Afla mai multe despre contextul astral al zilei in Horoscopul zilnic.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Ar trebui sa gasesti o modalitate mai usoara pentru a rezolva problemele care iti afecteaza relatia de cuplu. Daca esti singur, un prieten iti face cunostinta cu o persoana interesanta. Restul depinde doar de tine.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Ti-ai neglijat partenerul in ultima perioada, lucru care pune presiune pe relatia voastra. Asa ca ai grija sa remediezi imediat situatia. Incearca sa te apropii mai mult de persoana iubita. Exprima-ti sentimentele romantice, spune-i cat de mult o iubesti. Daca esti singur trebuie sa ai grija pentru a deveni mai atractiv.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Dragostea pluteste in aer. Pregateste-te pentru o seara minunata alaturi de persoana iubita asa ca uita de grijile zilnice. Totodata, daca ai fost ingrijorat in legatura relatia de cuplu, ei bine in aceasta seara acestea vor disparea ca prin minune. Esti singur? Vei fi surprins placut de o fosta iubire.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.