Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MIERCURI 5 FEBRUARIE 2020. E vremea de acţiune!

Iata horoscopul de dragoste pentru azi, MIERCURI 5 FEBRUARIE 2020. Mercur, planeta comunicarii si gandirii, proaspat instalata in Pesti este intr-un frumos si benefic sextil cu imprevizibilul Uranus in Taur. Unele lucruri pot tasni din senin si te pot surprinde cu ganduri noi si incantatoare. Cineva iti poate capta interesul din senin cu acest aspect astral.

04 feb. 2020, 20:51
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MIERCURI 5 FEBRUARIE 2020. E vremea de acţiune!

Luna este in Gemeni si adora tot ce inseamna varietate a vietii. Porneste de cu zori si fii in actiune. Poti realiza intr-o zi mai mult decat intr-o saptamana, mai ales cu Uranus alaturi !

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Bucura-te mai mult de partenerul de cuplu. Stai mai mult cu el, distrati-va impreuna, discutati, puneti tara la cale. Daca esti singur, nu trebuie sa disperi. Nici Roma nu a fost construita intr-o singura zi!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Daca ai tot amanat o discutie importanta cu partenerul de cuplu, acum pare momentul prielnic sa o faci. Atentie, insa, a fi deschis nu inseamna sa faci tot felul de reprosuri. Incearca sa gasesti solutia, nu sa exagerezi problema. Daca esti singur, sunt sanse mari sa gasesti o persoana cu care sa-ti placa sa-ti petreci timpul. Nu se stie ce va iesi de aici, insa ar fi pacat sa nu incerci.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Iesi in oras si distreaza-te impreuna cu partenerul de cuplu. Petreceti mai multe seri in afara locuintei pentru ca nu permite relatiei voastre sa intre intr-o rutina plictisitoare. Nu permite niciunei suspiciuni nejustificate sa distruga atmosfera romantica. Si, inca ceva, inainte de a invinovati pe cineva nu uita ca este nevoie de doi pentru un tango. Iar aceasta seara ar trebui dedicata in totalitate persoanei iubite. Esti singur? Iesi in ora si distreaza-te. Daca stai in casa si incepi sa despici firul in patru nu-ti faci niciun serviciu.

Citeşte continuarea pe SFATULPARIONTILOR.RO.