Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi DUMINICA 16 AUGUST 2020. O zi fierbinte! Afla de ce

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 16 AUGUST 2020. Marte si Soarele fac trigon din semne de foc: Berbec si Leu. Este un moment fierbinte si dinamic, cu foarte multa energie, care te impinge de la spate. Ai incredere, esti gata de actiune! Luna este in Rac si este posibil orice. Este un mic luptator in tine care abia asteapta sa inceapa razboiul. Esti gata sa lupti pentru ceea ce-ti doresti. Cum Venus face cuadratura cu Chiron in Berbec este foarte important sa iti alegi corect luptele, indiferent ca sunt pentru bani, pentru timp sau pentru dragoste.

RomaniaTV.net
15 aug. 2020, 19:01
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi DUMINICA 16 AUGUST 2020. O zi fierbinte! Afla de ce

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi exista un pericol de intelegeri gresite, de discutii si contraziceri, deci incearca sa iti alegi cuvintele cu atentie. Mentine-te la un nivel mai discret si incearca sa fii flexibil si deschis la discutii. Asta contribuie mult la minimizarea tensiunilor si iti permite sa te focusezi pe ce conteaza mai mult, fara sa pierzi oportunitati importante pentru ca esti concentrat pe conflicte. Chiar ai nevoie de lucruri bune, nu crezi ?

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ai mult prea multe de facut azi, prea multe sarcini si obligatii de implinit. Pe de alta parte, este o zi asa de buna pentru tine si esti plin de energie si dinamism incat nu iti va fi dificil sa te ocupi de fiecare treaba pe rand si sa duci totul la implinire asa cum ti-ai propus. Doar ai grija sa iti controlezi nervii si temperamentul, sa ramai calm si rezonabil. Nu esti singurul ocupat si singurul care are dreptate.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astrele iti zambesc cu bunavointa astazi. Acest lucru, impreuna cu o energie dinamica pe care o ai azi te vor ajuta sa iti derulezi treburile zilei destul de usor, schimband ce nu functioneaza, scapand de probleme care pareau ca nu se mai termina, unele nici macar nefiind ale tale. Stilul tau de viata va avea, drept urmare, un salt, asigurandu-ti o portie suplimentara de liniste atat de necesara.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.