Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi MIERCURI 2 SEPTEMBRIE 2020! Simti fiori? E Luna plina in Pesti

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 2 SEPTEMBRIE 2020. Soarele si Uranus fac trigon in aceeasi zi in care se armonizeaza cu frumoasa Luna plina in Pesti. Simti fiori pe sira spinarii? Daca nici asta nu se magie, atunci ce ar mai putea fi? In plus, planeta iubirii, Venus, face opozitie lui Saturn, si simti acel gol in stomac. Dragostea e reala. Dar vine si cu o mare responsabilitate!

RomaniaTV.net
01 sept. 2020, 20:11
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi MIERCURI 2 SEPTEMBRIE 2020! Simti fiori? E Luna plina in Pesti

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Prea multi oameni pot ridica solicitari asupra timpului tau azi. Unii poate au o problema serioasa si chiar au nevoie de asistenta ta, insa altii au treburi pe care si le pot rezolva singuri. Foloseste-ti intuitia sa iti dai seama de diferenta, pentru ca nu vei fi in stare sa ii ajuti pe toti. O prietena ar putea avea nevoia cea mai urgenta. Daca poti ajuta pe cineva, ajut-o pe ea.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ar putea sa fie nevoie sa termini o munca creativa azi. Daca esti implicat profesional in a scrie, este cazul sa te ocupi de asta. Ar putea insa sa iti fie greu sa o faci din cauza membrilor familiei si musafirilor care te tin departe de concentrare. Cel mai bine este sa iti dedici timp in liniste pentru a te dedica oricarei munci creative.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ce se intampla in comunitatea ta azi care atrage multimi ? O parada ? Un festival de vreun fel ? Unii prieteni ar putea dori sa mergi cu ei. Poate crezi ca esti ocupat, insa una sau doua ore de iesire nu are ce sa iti strice. Ia-ti timp in aer liber printre oameni, chiar si intr-un parc. Chiar e timpul de relaxare si distractie. Vei cunoaste oameni interesanti.

CITEŞTE ÎN CONTINUARE PE SFATULPARINTILOR.RO