Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi VINERI 21 AUGUST 2020. Cine iti sunt aliatii?

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 21 AUGUST 2020. Luna in crestere paraseste zodia Fecioara pentru a intra in zodia Balanta. Esti gata sa atragi oamenii care sa te ajute cu marele tau proiect? Un proiect ambitios care s-a nascut in preajma Lunii Noi in Leu de miercuri. Poate ca esti inca la inceput cu cercetarea, insa iti vei gasi aliati de nadejde. Luna in Balanta este perfecta pentru aceasta situatie.

RomaniaTV.net
20 aug. 2020, 19:56
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi VINERI 21 AUGUST 2020. Cine iti sunt aliatii?

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai tendinta sa fii coplesit de problemele tale, asa ca ele revin sa te bantuie. Schimba tactica si incearca sa faci lucrurile la timp, sa nu le mai amani si sa se acumuleze. Nu te sfii sa accepti contributiile celorlalti. In colaborare cu altii poti gasi solutiile necesare.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Se anunta o zi destul de emotionala pentru tine. Insa este si o buna ocazie sa iti identifici emotiile si gandurile ce iti ruleaza acum in minte. Aceasta idee te poate speria pentru ca nu esti familiarizat cu asemenea procedura, dar daca faci acest pas te vei elibera si te vei apropia de implinire emotionala. Cineva apropiat tie poate sa fie emotional iar raspunsul tau potrivit este vital acum.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Emotiile tale puternice combinate cu caracterul determinat te si ajuta sa dai maini de ajutor celor aflati in nevoie dar te pot si pune in situatii jenante. Cauta sustinere si ajutor de la un partener daca te afli in cea de-a doua situatie. Este timpul acum sa te bazezi pe acea comunicare de suflet. Sunt posibile si castiguri financiare dar evita orice contact cu oamenii in numele lor. Invata deocamdata sa muncesti de la distanta, de acasa, cat mai mult. Si fii atent si la cuvintele rostite ca sa nu ranesti pe nimeni.