Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de MIERCURI 27 MAI 2020

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 27 MAI 2020. Luna intra in Leu si imprastie norii. A venit vremea sa mai si zambim. Nu este tot chiar lapte si miere pentru ca Saturn si Uranus vin sa agite putin spiritele. Insa poti face fata provocarilor. Fa o miscare indrazneata, asuma-ti riscul si du-te dupa ce-ti doreste inima. Luna urmeaza sa faca un sextil cu Soarele si parca vezi mai clar in jurul tau.

26 mai 2020, 18:57
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de MIERCURI 27 MAI 2020

Unde e zambetul de milioane? Hai, e Luna in Leu!

Zambesteeee! Luna intra in Leu si iti place sa primesti toata atentia pe care o meriti. Si de ce n-ai primi-o?! Leul vine cu portia lui de maretie si caldura. S-ar putea sa iti fie mai usor decat pana acum sa iesi in evidenta. Chiar daca sunt si lucruri de facut la job, nu amana distractia. Ai nevoie si de ea in viata.

Sextilul dintre Luna si Soare aduce roadele pentru eforturile depuse pana acum. Ideile prilejuite de Luna in Rac, incep sa capete contur. Distreaza-te, fii pozitiv, mergi inainte dupa pofta inimii!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Increderea ta de sine este in crestere si asta te ajuta sa iti pui toate treburile de baza in ordine. Incearca sa nu te pierzi cu firea astazi. Ramai calm in fata dificultatilor si vei vedea ca totul va iesi conform planului.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ti-ai pavat un drum bun pentru tine si daca continui tot asa, te vei indrepta spre succes. Cu toate acestea, competitia este acerba si sunt multi oameni care isi pot dori sa te dea la o parte desi in fata iti zic ca sunt de partea ta. Nu da spatiu altora din jur sa interfereze cu planurile tale sau sa te influenteze spre alegeri gresite. Ramai sincer fata de tine si vei vedea ca totul va iesi bine.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Esti sub multa presiune astazi, nu doar la munca ci si acasa si cu aspecte de natura personala. Poate ai parte de discutii sau neintelegeri cu membri de familie si asta iti complica starea de spirit. Cel mai important este sa fii sincer si clar cu cuvintele rostite. Altfel, risti sa complici lucrurile. Daca incerci sa ascunzi adevarul mintind pe cei dragi, iti vei face singur rau pe termen lung.

Cite;te continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.