Horoscop: Zodii care adoră să îi înşele pe cei din jur

De multe ori, intuiţia ne face să avem sau nu încredere în anumite persoane, însă şi aceasta poate da greş. Astrologii spun că, daca intuiţia nu este bună, atunci zodia unei persoane îţi poate spune în cine să nu ai niciodată încredere.

RomaniaTV.net
18 nov. 2015, 12:06
Horoscop: Zodii care adoră să îi înşele pe cei din jur

Gemeni

Persoanele nascute in zodia Gemeni au tendinta de a-i manipula pe ceilalti si sunt capabili sa spuna orice pentru a iesi totul asa cum vor ei. Se pricep atat de bine sa minta, incat cu greu sunt prinsi cand o fac.

Rac

Racii sunt, in principiu, persoane sincere, dar, pentru a se salva din anumite situatii sau pentru a-i scoate pe cei apropiati din pericol, pot spune orice. Daca ai cazut prada minciunilor acestor nativi, cu greu mai ai scapare, rezultatele fiind dezastruoase, deoarece Racii sunt foarte credibili.

Citeşte şi  Top 5 cele mai sensibile femei. Ştiu cum să te iubească şi să te cocoloşească toată viaţa

Leu

Acesti nativi trebuie sa minta daca vor sa fie mereu in centru atentiei. Minciunile lor sunt, de obicei, nevinovate, si le spun pentru ca le place sa para ceea ce nu sunt.

Balanta

Acesti nativi par oameni corecti, dar nehotararea lor ii face sa minta, pentru a reusi sa iasa din incurcaturile in care se baga singuri. Desi nu ii place sa minta, nu are incotro si inventeaza scuze si povesti pentru a nu-i dezamagi pe cei din jur.

Citeşte mai mult pe studenţie.ro