HOROSCOP. Zodiile a căror viaţă se prăbuşeşte în perioada următoare. Aveţi mare grijă!

Publicat: Sâmbătă, 03 Noiembrie 2018 13:25 // Actualizat: Sâmbătă, 03 Noiembrie 2018 13:25 // Sursa: romaniatv.net
HOROSCOP Fie că tu ai avut iniţiativa despărţirii, fie că el te-a părăsit, niciodată nu va fi uşor. După atâta timp în care ai împărţit viaţa la doi, este greu să te trezeşti deodată singură.

HOROSCOP Dacă unii privesc despărţirea ca pe un nou început şi îşi găsesc mai uşor puterea pentru a trece prin această etapă dificilă, pentru alţii acest moment este cu adevărat o grea încercare. Trebuie să ştii că şi acest capitol este puternic influenţat de astre.

HOROSCOP Iată care sunt zodiile care fac cu greu faţă unei despărţiri. Văd doar negru în faţa ochilor şi li se pare că le-a căzut cerul în cap. Tu eşti printre ei?

HOROSCOP Capricorn

Pentru un Capricorn, imaginea înseamnă totul atunci când se pune problema unei despărţiri. Nu îi place să îşi exprime sentimentele, aşadar chiar dacă pare că e în regulă, el e, de fapt, distrus în interior. Faptul că nu spune ce simte este un mod foarte nesănătos de a acţiona.

HOROSCOP Berbec

Un Berbec va trata o despărţire ca pe un joc. El e foarte competitiv şi va face tot ce poate pentru a ieşi câştigător în toate treaba asta, indiferent ce ar înseamn acest lucru.

HOROSCOP Taur

Taurul este foarte sensibil şi pasional atunci când vine vorba de relaţii. Are o personalitate intensă şi când trece printr-o despărţire, nu face faţă prea bine.  

HOROSCOP Rac

Racul este o zodie care se lasă adesea copleşită de emoţii. Când trece printr-o despărţire, devine extrem de dramatic. Poate părea că întreaga lui lume a fost întoarsă cu susul în jos şi rareori vede partea bună a lucrurilor.  

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop HOROSCOP NOIEMBRIE zodii ghinion
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 nov 01:29
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.7601
RON
23 May
noapte 13 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H