HOROSCOP. Zodiile a căror viaţă se prăbuşeşte în perioada următoare. Aveţi mare grijă!

HOROSCOP Fie că tu ai avut iniţiativa despărţirii, fie că el te-a părăsit, niciodată nu va fi uşor. După atâta timp în care ai împărţit viaţa la doi, este greu să te trezeşti deodată singură.

RomaniaTV.net
03 nov. 2018, 11:25

HOROSCOP Dacă unii privesc despărţirea ca pe un nou început şi îşi găsesc mai uşor puterea pentru a trece prin această etapă dificilă, pentru alţii acest moment este cu adevărat o grea încercare. Trebuie să ştii că şi acest capitol este puternic influenţat de astre.

HOROSCOP Iată care sunt zodiile care fac cu greu faţă unei despărţiri. Văd doar negru în faţa ochilor şi li se pare că le-a căzut cerul în cap. Tu eşti printre ei?

HOROSCOP Capricorn

Pentru un Capricorn, imaginea înseamnă totul atunci când se pune problema unei despărţiri. Nu îi place să îşi exprime sentimentele, aşadar chiar dacă pare că e în regulă, el e, de fapt, distrus în interior. Faptul că nu spune ce simte este un mod foarte nesănătos de a acţiona.

HOROSCOP Berbec

Un Berbec va trata o despărţire ca pe un joc. El e foarte competitiv şi va face tot ce poate pentru a ieşi câştigător în toate treaba asta, indiferent ce ar înseamn acest lucru.

HOROSCOP Taur

Taurul este foarte sensibil şi pasional atunci când vine vorba de relaţii. Are o personalitate intensă şi când trece printr-o despărţire, nu face faţă prea bine.  

HOROSCOP Rac

Racul este o zodie care se lasă adesea copleşită de emoţii. Când trece printr-o despărţire, devine extrem de dramatic. Poate părea că întreaga lui lume a fost întoarsă cu susul în jos şi rareori vede partea bună a lucrurilor.