HOROSCOPUL DRAGOSTEI. Află cum stai cu iubirea în această săptămână

Saptamana 19 - 25 mai este marcata de curaj si devotament. Foarte multi nativi vor avea posibilitatea sa revina la o fosta iubire sau sa porneasca pe un nou drum, pavat cu iubire.

RomaniaTV.net
19 mai 2014, 08:42
HOROSCOPUL DRAGOSTEI. Află cum stai cu iubirea în această săptămână

Astrele vor favoriza relatiile romantice si experientele unice, foarte multi nativi se vor afla in cautarea sufletului pereche, iar cativa dintre ei vor avea sansa sa-l intalneasca. Temerile trebuie invinse, iar atentia trebuie indreptata spre viitor.

Asadar, daca vrei sa afli cum stai cu iubirea in aceasta perioada, citeste horoscopul dragostei 19 – 25 mai:

Berbec

Lucrurile se pot schimba in aceasta perioada. Daca nu esti implicata intr-o relatie, sunt sanse foarte mari sa intalnesti persoana potrivita pentru tine. Ai o noua perspectiva si observi toate acele lucruri pe care le ignorai pana in acest moment. Bazeaza-te mai mult pe instincte si incearca sa lasi situatiile sa evolueze natural.

Citeşte şi Horoscopul săptămânii 19-25 mai

Taur

Daca nu simti nevoia sa incepi o noua relatie, bazeaza-te pe instincte si ramai in zona ta de confort. Desigur, intersul tau pentru persoanele din jur este destul de mare, iar cineva in mod sigur va dori sa interactioneze cu tine. Totusi, trebuie sa lasi totul sa decurga de la sine, sa nu-ti mai pui intrebari si sa nu te mai gandesti la ce va fi.

Citeşte şi Horoscopul sexual al săptămânii 19-25 mai

Gemeni

Avand o personalitate flexibila, orice este posibil. Energia de care dai dovada te va impulsiona sa pornesti intr-o noua aventura romantica sau sa te folosesti de inteligenta emotionala pentru a obtine anumite beneficii. Cu toate astea, se anunta o saptamana de pomina pentru tine, asa ca trebuie sa fii in cea mai buna forma.

Citeşte continuarea pe ELE.RO