HOROSCOPUL SFÂRŞITULUI DE AN. Ce ne-au rezervat astrele în ultimele luni din 2013

După o vară liniştită, ne aşteaptă un sfârşit de an dificil, cel puţin asta spun astrele. Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat, în direct, România TV horoscopul pentru ultimele luni ale acestui an.

12 oct. 2013, 08:50
HOROSCOPUL SFÂRŞITULUI DE AN. Ce ne-au rezervat astrele în ultimele luni din 2013

BERBEC

Berbecii trebuie să fie prevăzători cu banii, cu investiţiile pe care le fac chiar şi vizavi de locuinţe. Să fie foarte atenţi cu situaţia de la locul de muncă, pentru că relaţiile cu colegii nu sunt tocmai roz. Să fie foarte atenţi dacă vor să facă schimbări pe termen lung. Ar fi bine să se stăpânească.

TAUR

Pentru Tauri, va fi puţină furtună în paradis, atât pe plan sentimental, cât şi pe plan conjugal. Cei căsătoriţi, să încerce să-şi echilibreze relaţiile. Foarte mulţi se vor despărţi în această perioadă.

GEMENI

Pentru Gemeni este foarte importantă relaţia cu părinţii. Să aibă grijă cu sănătatea. În această perioadă îşi pot schimba locul de muncă şi au o perioadă bună din punct de vedere financiar.

RAC

Racii au aspecte pozitive şi mai puţin pozitive pentru că au pe zodia lor şi benefic şi malefic. Este o perioadă extrem de bună pentru planul sentimental, dar vor avea parte şi de foarte multe discuţii.

LEU

Atenţie la cheltuieli! Sunt foarte mulţi care, de ceva vreme, se confruntă cu concedieri. Poate nu au serviciu, poate nu le merge atât de bine, poate nu sunt pe val şi nu pot miza pe nişte schimbări care să îi ajute.

CITEŞTE ŞI: Numerele norocoase în funcţie de luna în care te-ai născut

FECIOARĂ

Fecioarele sunt destul de active şi activate de tranzitul lui Marte. Comunică foarte mult, fac acte, documente, vând, cumpără. Atenţie la repezeala cu care faceţi lucrurile şi la felul în care puneţi problema.

BALANŢĂ

Balanţele trebuie să fie atente la sănătate şi la buzunar, să fie circumspecte şi să nu creadă pe oricine. S-ar putea să fie păcălite.

SCORPION

Scorpionii vor avea lua o serie de decizii legate de viaţa personală. Vor avea parte de schimbări radicale chiar şi pe acest sfârşit de an.

SĂGETĂTOR

Săgetatorii pot avea o perioadă extrem de obositoare. Sunt foarte activi din punct de vedere profesional, consumă foarte multă energie. Probabil că trebuie să-şi dozeze puţin această energie, pentru că nici sănătatea lor nu este la cote maxime.

CAPRICORN

Atenţie la călătorii! Indiferent dacă este vorba de o călătorie în interes de serviciu sau pentru propria dumneavoastră plăcere, atenţie la micile pagube.

VEZI ŞI: Cumpenele tale din această toamnă, în funcţie de zodie

VĂRSĂTOR

Vărsătorii au o perioadă bună din punct de vedere profesional. Există mici lucruri care nu le convin, dar care nu le vor pune mari piedici.

PEŞTI

Atenţie la relaţiile conjugale! Peştii ar trebui să-şi fixeze şi pentru sfârşitul de an si pentru anul viitor anumite proiecte pe termen lung: şcoală, călătorii, tot felul de lucruri pe care vor să le facă. Atenţie la căsătorii, în acest sfârşit de an.