Horoscopul iubirii 2015: Află cum să-ţi pui în valoare calităţile

Ce vrea, de fapt, de la tine tipul acela care-ţi aruncă priviri misterioase? Cum poţi să-ţi pui în valoare calităţile? Previziunile noastre îţi deschid calea către un nou an – mai eficient, mai luminos şi mai sexy ca niciodată!

RomaniaTV.net
05 ian. 2015, 12:51
Horoscopul iubirii 2015: Află cum să-ţi pui în valoare calităţile

Berbec

Ambiţioasă, entuziastă, fabuloasă

Acesta va fi un an minunat pentru tine! Stelele se înclină în faţa ta, domnişoară neînfricată, şi se asigură că îţi fac plinul cu creativitate şi farmec personal. Eşti un magnet pentru tipii poetici şi visători, care-ţi hrănesc latura pasională. Cel mai probabil, nu va fi nevoie să-ţi extinzi aria de căutări, pentru că vei găsi dragostea chiar în interiorul cercului de prieteni – e acolo cineva care te aşteaptă de multă vreme.

Citeşte şi Horoscopul anului 2015. Află ce-ţi rezervă astrele

Acordă-ţi timp pentru a reevalua relaţii din trecut şi încearcă să-ţi dai seama ce n-a mers cum trebuia. Până la toamnă, vei fi pregătită să te implici total într-o relaţie adevărată.

Zile romantice:

22 februarie
4 aprilie
8 noiembrie

Citește și Horoscopul carierei 2015

Taur

Intuitivă, senzuală, fermecătoare

Dragostea pluteşte în aer! Fie că eşti single sau combinată, aşteaptă-te la un val serios de romantism în 2015. Îţi place să fii răsfăţată şi adorată, iar tipul acela sensibil pe care-l vei cunoaşte îţi va pune lumea la picioare. Poate chiar te va încuraja să încerci chestii exotice în dormitor. Atunci când întâlneşti un bărbat care e capabil să-ţi stârnească pasiunea, dar e dispus, de asemenea, să-ţi valoreze idealurile, te simţi cu adevărat pregătită să faci pasul decisiv din punct de vedere romantic. Dacă te simţi în largul tău alături de el, nu mai sta pe gânduri – dă-i o şansă.

Citeşte şi Horoscopul chinezesc realizat de Mariana Cojocaru: Schimbările din 2015 se vor produce, dar lent

În primăvara şi vara aceasta, în special în iulie, vei avea parte de zile foarte sexy, aşa că gândeşte-te de pe-acum cam ce ţi-ai dori de la viaţa ta amoroasă. Apoi, pregăteşte-te pentru o vară cu adevărat fierbinte.

Zile romantice:

17 martie
4 iulie
2 noiembrie

Gemeni

Jucăuşă, energică, sclipitoare

Te îndrepţi către relaţia la care ai visat dintotdeauna şi pe care ţi-era teamă că n-o vei avea niciodată. Anul acesta, dorinţa ţi se îndeplineşte tocmai pentru că îţi dai seama, în sfârşit, ce vrei cu adevărat – o conexiune pasională cu un om care te inspiră. Nu te mulţumi cu mai puţin. Odată ce l-ai găsit, hrăneşte romantismul prin gesturi mici care-i arată că îţi pasă. Ai putea găsi dragostea prin intermediul prietenilor, aşa că nu-ţi ignora latura comunicativă, ci ieşi cât mai mult. Explorarea unei relaţii neconvenţionale îţi va oferi noi oportunităţi.

Iunie şi august sunt luni hot pentru romantism, aşa că nu refuza o escapadă neaşteptată. Dacă eşti pregătită pentru aventură, vei avea parte de scântei.

Zile romantice:

26 februarie
2 iunie
30 decembrie

Vezi horoscopul iubirii 2015 pe cosmopolitan.ro.