Horoscopul laşilor: Iată cine nu îşi asumă niciodată niciun risc

În anumite situaţii, unii oameni se arată mai puţin curajoşi decât alţii. Sunt persoane care îşi asumă cu greu răspunderea unor greşeli şi care încearcă să pună orice eşec pe seama altora. Totul ţine de felul lor de a fi, dar şi de influenţa pe care astrele o au asupra semnului lor zodiacal.

RomaniaTV.net
25 feb. 2016, 13:19
Horoscopul laşilor: Iată cine nu îşi asumă niciodată niciun risc

Iata, asadar, in ce zodii sunt nascute cele mai fricoase si lase persoane:

Taur

Nativul acestei zodii este foarte prevazator si prefera sa stea cat mai departe de orice pericol. Nu ii place riscul tocmai pentru ca nu stie cum sa reactioneze la el si la situatiile de stres. Se enerveaza daca cineva il scoate din rutina sa zilnica, intrucat se teme ca de aici ar putea iesi la iveala slabiciunile sale. Este foarte comod cu lumea pe care si-a construit-o si nu vrea sa o schimbe pe nimic.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii de femei care cred că tot ce zboară se mănâncă

Rac

Curajul nu este nicidecum punctul forte al acestui nativ. Abandoneaza rapid atunci cand da de greu, pentru ca nu este nici ambitios si nici puternic. Nici intelepciunea nu se poate spune ca il da afara din casa, motiv pentru care face fel si fel de miscari nechibzuite si riscante, expunandu-se la pericole inutile. Se victimizeaza usor si intotdeauna altcineva este vinovat de esecurile pe care le inregistreaza.

Citeşte continuarea pe studentie.ro