Horoscopul penibilului: Cum reacţionezi într-o situaţie jenantă, în funcţie de zodie

Nu exista persoana care sa nu fi fost nevoita sa suporte vreun moment penibil, ciudat si inconfortabil cel putin o data in viata ei. Insa ceea ce este cel mai important in astfel de situatii este chiar modul in care reactionam la aceste momente. Iata ce spun astrele despre comportamentul tau si reactiile pe care le ai in situatii jenante.

RomaniaTV.net
01 aug. 2015, 09:57
Horoscopul penibilului: Cum reacţionezi într-o situaţie jenantă, în funcţie de zodie

Taur

Chiar daca sunt persoane cu capul pe umeri si rar ajung in astfel de situatii, totusi Taurii au si ei momentele lor de cumpana in viata. Spre deosebire de reprezentantii zodiei Berbec, ei stiu cum sa se comporte intr-o astfel de situatie, astfel incat sa mearga mai departe cu capul sus. Fie schimba repede subiectul, fie arunca nonsalanti o gluma la adresa altcuiva din jur. Totusi, chiar daca ceilalti vor uita repede ceea ce s-a intamplat, nu acelasi lucru putem sa spunem despre nativii acestei zodii. Ei vor diseca deseori clipele respective si vor face orice ca ele sa nu se mai repete.

Gemeni

Gemenii ajung des in situatii jenante, insa se descurca atat de bine in ele incat cei din jur vor crede ca este vorba doar despre o gluma de-a lor. Ei trateaza totul cu indiferenta si chiar fac haz de necaz spre deliciul celor din jur. Cu toate acestea, au si ei momentele lor cand se consuma, in special atunci cand vor sa faca o impresie buna si totul iese pe dos parca inadins pentru a le face in ciuda.

Rac

In timpul unui moment penibil, reprezentantii zodiei reusesc sa ramana calmi, insa in sufletul lor altfel sta situatia. Firi sensibile, Racii isi vor aduce mereu aminte de momentul penibil prin care au trebuit sa treaca. Supararea lor va fi cu atat mai mare daca tot ceea ce s-a intamplat este din vina altcuiva, nu a lor. Ei nu vor sa suporte consecintele pentru greselile altora si nici sa fie subiectul de gluma al unor persoane pe care le considera inferioare lor.

Citeşte continuarea pe DivaHair.ro.