Horoscopul săptămânii 3-9 octombrie. Află ce te aşteaptă, în funcţie de zodie

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

RomaniaTV.net
03 oct. 2016, 07:28
Horoscopul săptămânii 3-9 octombrie. Află ce te aşteaptă, în funcţie de zodie

Balanţă

Pentru că te-ai axat mai mult pe familie în ultima perioadă, acum vei începe să simţi îmbunătăţiri în relaţiile cu cei dragi. Comunicarea cu partenerul tău de viaţă devine mai plăcută, chiar dacă sunt aceleaşi subiecte care te deranjau în trecut. Pe plan financiar şi profesional se anunţă veşti bune, această săptămână fiind perfectă pentru orice fel de investiţii. Cu sănătatea stai bine şi ai multă energie pe parcursul acestor zile!

Scorpion

Săptămâna aceasta trebuie să ai mare grijă cu cheltuielile pentru că bugetul nu îţi permite prea mult răsfăţ. Nu te lăsa dusă de val şi pune-ţi bariere atunci când vine vorba de haine, mai ales dacă nu ai nevoie de altele noi. Pe plan sentimental vei avea bătăi de cap cu privire la ieşirile partenerul de viaţă, însă vei reuşi spre weekend să ajungeţi la un numitor comun.

Citeşte şi  Mariana Cojocaru vorbeşte despre pericolele lunii octombrie. Vezi care sunt zodiile vizate de astre

Săgetător

În această săptămână ai şansa de a întâlni o persoană de sex masculin cu care vei rezona foarte bine. Dacă eşti singură, acum trebuie să profiţi de ocazie şi să încerci să te implici într-o relaţie cu acesta. Dacă ai deja un iubit stabil, acest persoanj nou te va pune puţin pe gânduri. Pe plan financiar nu se anunţă schimbări, însă cariera ta se află cu siguranţă în plină ascensiune.

Capricorn

Acum este momentul să ai o discuţie serioasă cu partenerul de viaţă, mai ales dacă simţi că v-aţi distanţat destul de mult în ultima perioadă. Un sfat bătrânesc şi plin de înţelepciune îţi poate salva relaţia sau căsnicia. Pe plan profesional şi financiar evoluezi încet, dar sigur. Nici nu sănătatea nu stai rău, însă mai bine cu fizicul, decât cu psihicul.

Citeşte mai mult pe eva.ro