Hotelierii de pe litoral, supăraţi pe meteorologi: În ultimele şapte zile anunţate cu ploaie, a plouat într-o singură zi

Litoralul românesc este pustiu, iar hotelierii susțin că au cu 25% mai puțin clienți față de weekendul trecut. Toate acestea se datorează codurilor galbene, portocalii sau roșii de vremea rea, dar și a fricii de coronavirus.

RomaniaTV.net
20 iun. 2020, 08:09
Hotelierii de pe litoral, supăraţi pe meteorologi: În ultimele şapte zile anunţate cu ploaie, a plouat într-o singură zi

Aplicațiile meteo de pe telefoanele mobile au indicat vreme ploaioasă în Constanța. Însă, în realitate, într-o săptămână a plouat doar o singură dată pe litoral, conform investitorilor din zonă.

Citește și: O femeie şi-a prins capul în sistemul de decapotare al maşinii, la Constanţa. E în COMĂ la spital

Dacă vă uitaţi pe telefon arată că plouă încontinuu, dar în ultimele 7 zile anunțate cu ploaie, a plouat doar într-o singură zi, după-amiază. Nici eu n-aș pleca din capătul țării să vin la Mamaia, să știu că plouă și să-mi asum riscul ăsta” , susține un administrator de plajă.

Cu toate acestea, unii turişti şi-au făcut totuși curaj şi au venit la mare și susțin că nu regretă alegerea făcută. Însă există și un număr mare de persoane care s-au speriat însă de ploaie și au decis să-și anuleze rezervările.

”Avem nenumărate solicitări de anulare a rezervărilor, foarte multe întrebări pertinente cu privire la starea vremii și o doză mare de neîncredere legat de faptul că noi confirmăm o vreme frumoasă” , susține un administrator de hotel.