Hotelul lui Ştefan Mandachi din Suceava, deschis doar pentru salariaţi din cauza pandemiei COVID-19. „A ajuns o cameră 157 de lei. Nu sunt preţuri cu care să supravieţuim”

Ştefan Mandachi, antreprenorul devenit cunoscut datorită campaniei #șîeu prin care milita pentru autostrada Moldovei, a declarat, duminică, în direct la România TV, că inclusiv duminică munceşte să-şi salveze afacerea din domeniul turismului. Omul de afaceri mărturiseşte că este nevoit să-şi ţină deschis hotelul de lux din Suceava numai pentru angajaţi.

06 dec. 2020, 19:14
Hotelul lui Ştefan Mandachi din Suceava, deschis doar pentru salariaţi din cauza pandemiei COVID-19. „A ajuns o cameră 157 de lei. Nu sunt preţuri cu care să supravieţuim”

O cameră la hotelul lui Ştefan Mandachi din Suceava a ajuns să coste cât una de pensiune, din cauza pandemiei de coronavirus. Preţurile pentru o cameră au fost reduse aproape la jumătate, după cum a explicat antreprenorul sucevean.

„La hotelul meu de 5 stele a ajuns o cameră 157 de lei. Nu vă ascund faptul că noi menţinem hotelul deschis doar pentru salariaţi. Ăstea nu sunt preţuri cu care să supravieţuim”, a declarat Ştefan Mandachi, în direct la România TV.

Citeşte şi: Ştefan Mandachi, critici dure la adresa Guvernului Orban: „Am un minus de 5.000.000 euro în vânzări”

Cum arată hotelul lui Ştefan Mandachi din Suceava

În martie, Ștefan Mandachi, cunoscut pentru campania #șîeu, a declarat, la România TV, că a fost nevoit să închidă peste 50 de restaurante pe care le deţine după decretarea stării de urgenţă din cauza epidemiei de coronavirus. Deşi afacerile sale sunt în pericol să falimenteze, antreprenorul a oferit gratuit medicilor hotelul său în care investit şapte milioane de euro.

„Am vrut sa ofer aceste spaţii doar către personalul medical, dar astăzi am primit în jur de 40 de telefoane şi de la reprezentanţii Poliţiei şi de la reprezentanţii SMURD-ului şi de la pompieri care mi-au spus că ar vrea şi ei un număr de camere. Acesta este motivul pentru care am şi la dispoziţia poliţiştilor, jandarmilor şi la dispoziţie oricăror cadre militare posibilitatea de se caza în hotelul meu”, a declarat Ştefan Mandachi, la România TV.


Ştefan Mandachi, apel către Guvern pentru a salva HORECA. Sunt refugiat în antreprenoriat. Muncim inclusiv duminică”

„Sunt refugiat în antreprenoriat. Inclusiv astăzi, duminică, muncim la salvarea business-ului. Dacă mă aşteptaţi ce aştept de la următorul Guvern, aş putea să vă spun următoarele lucruri: să clarifice coma în care se află HORECA.

Cei 20 la sută din cifra de afaceri ar trebui acordaţi cât mai repede pentru că în ianuarie expiră amânările de la bănci.

Sute de mii de locuri de muncă au dispărut. Mă uitam astăzi la şefii partidelor şi îi vedeam că prezentau ca nişte salvatori ca Bruce Wills în Armagedon. Niciunul dintre ei nu a avut măcar 50 de salariaţi în subordine. Sunt curios ce ar spune un lider de partid unui salariat pe care trebuie să-l concedieze”, a precizat Ştefan Mandachi.

Citeşte şi: Ştefan Mandachi îşi vinde metrul de autostradă. Banii vor fi donaţi către Crucea Roşie Suceava

 


loading...
Partenerii noștri