Hoţii au furat hârtie igienică dintr-un castel din Germania.

Poliția din Germania a anunțat că nu mai puţin de 40 de suluri de hârtie igienică au fost furate dintr-o încăpere încuiată care se află în apropierea unei toalete publice din Castelul Kapfenburg din sud-vestul Germaniei.

RomaniaTV.net
28 mart. 2020, 14:39
Hoţii au furat hârtie igienică dintr-un castel din Germania.

Pe lângă hârtia igienică, indivizii au sustras şi prosoape de hârtie şi săpun, au precizat reprezentanţii Poliţiei din localitatea Lauchheim, aflată la aproximativ 90 km de Stuttgart.

Un român aflat la muncă în Germania: „Acasă NU se întoarce Diaspora, se întorc DOAR cei iresponsabili”

Suspectul sau suspecţii care au furat hârtia igienică ar fi pătruns în încăperea încuiată cândva între ziua de marţi şi cea de vineri, spun anchetatorii germani. Nu au fost observate alte daune aduse castelului, conform Agerpres.

Castelul, care datează din secolul al XII-lea, a găzduit o academie de muzică şi un centru cultural începând din 1999. Clădirea a fost, însă, închisă publicului din cauza pandemiei de COVID-19.

CORONAVIRUS. Germania depăşeşte pragul de 40.000 de contaminări şi înregistrează 253 de morţi de la începutul pandemiei

Rafturile cu hârtie igienică, prosoape de hârtie, săpun şi dezinfectanţi din supermarketurile din Germania au fost golite în urma cumpărăturilor din panică, determinate de pandemia de coronavirus.

Coronavirus: Germania efectuează 500.000 de teste pe săptămână: „Motivul pentru care se numără atât de puţine decese în raport”