Hoții de buzunare au inventat o nouă metodă de furt. Un bărbat a fost păcălit și a rămas fără 2.000 de lei

Un bărbat din Huedin a rămas fără portofelul în care avea 2.000 de lei, după ce a fost îmbrățișat un hoț de buzunare.

09 feb. 2023, 16:33
Hoții de buzunare au inventat o nouă metodă de furt. Un bărbat a fost păcălit și a rămas fără 2.000 de lei
Cum a fost păcălit un bărbat din Cluj de hoții de buzunare

Unui bărbat în vârstă de 57 de ani i-a fost furat portofelul în care avea suma de 2.000 de lei, după ce un hoț l-a păcălit prin metoda cunoscută sub numele de „îmbrățișarea afectuoasă”, relatează gandul.ro.

Pentru a nu atrage atenția și pentru a nu-și creea probleme, hoții au găsit soluția perfectă. Infractorii îi îmbrățișează pe cei aleși drept victimă și în numai câteva secunde le sustrag banii din buzunare.

Citește și: Cum te poate scăpa fobia de ace de închisoare? Povestea ireală a unui bărbat din Galați

Acest lucru i s-a întâmplat și unui bărbat în urmă cu numai două zile

„La data de 7 februarie a.c., Poliția orașului Huedin a fost sesizată, prin plângere, de către un bărbat în vârstă de 57 de ani, din același oraș, despre faptul că la aceeași dată, în jurul orei 11.00, în timp ce se afla pe strada Vlădeasa, o persoană necunoscută l-ar fi abordat și, profitând de neatenția sa, i-ar fi sustras portmoneul din buzunarul exterior al hainei, cauzându-i un prejudiciu în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Citește și: Doi bărbați au fost sechestrați și umiliți pentru că nu și-au plătit drogurile: „Dă-i o guriță! Pe nas, nu pe gură”

cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoatului de Poliție Județean Hunedoara, tânărul a fost depistat, iar în baza probatoriului administrat, pe numele său a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore”, a transmis IPJ Cluj.