Hoţul care a furat haine cu tot cu manechin, prins de poliţişti. Imagini incredibile din Vaslui

Un bărbat din Bârlad a fost arestat preventiv, după ce a furat haine din vitrina unui magazin cu tot cu manechin. Polițiștii din Vaslui l-au identificat pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere

10 sept. 2021, 23:27
Hoţul care a furat haine cu tot cu manechin, prins de poliţişti. Imagini incredibile din Vaslui
Hoţul care a furat haine cu tot cu manechin, prins de poliţişti. Imagini incredibile din Vaslui

Hoţul care a furat haine cu tot cu manechin, prins de poliţişti. Un bărbat din judeţul Vaslui a fost plasat sub control judiciar după ce la începutul lunii ar fi furat dintr-un magazin din Bârlad haine cu tot cu manechin.

Hoţul care a furat haine cu tot cu manechin, prins de poliţişti

Citeşte şi Accident cu maşina Poliţiei. Două femei erau duse la audieri

Bărbatul este bănuit de comiterea a două furturi, unul pe 31 august și altul pe 2 septembrie. Pe 31 august acesta ar fi sustras două oale din lut, ce erau oferite spre vânzare de către un bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna Voinești.

Bărbatul nu s-a oprit aici. După doar câteva zile, pe 2 septembrie, a sustras dintr-un magazin din Bârlad un manechin având pe el articole vestimentare expuse spre vânzare.

Bărbatul a fost identificat de poliţişti cu ajutorul camerelor de supraveghere. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citeşte şi Festivalul Saga a blocat traficul din nordul Capitalei. Haos în Bucureşti VIDEO

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore. Ieri, 9 septembrie, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive. Procurorul de caz a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile, timp în care cercetările vor fi continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit vremeanouă.ro. 

https://www.youtube.com/watch?v=wgbUmQippro