HP va lansa un laptop ultrasubţire pentru a concura Apple

Hewlett-Packard, care a renunţat în octombrie la separarea de grup a diviziei de PC-uri, va lansa la începutul lui decembrie primul laptop ultrabook (ultrasubţire şi uşor), pentru a concura modelul MacBook Air fabricat de Apple, transmite Bloomberg.

RomaniaTV.net
16 nov. 2011, 21:56
HP va lansa un laptop ultrasubţire pentru a concura Apple

Laptop-ul HP Folio are un ecran de 13,3 inci (33,8 cm), cântăreşte 1,5 kilograme, are o grosime de 0,7 inci (1,8 cm) şi poate funcţiona fără încărcare până la nouă ore.

HP Folio va fi disponibil pe piaţă de pe 7 decembrie, la un preţ de 900 de dolari, a anunţat compania. Este pentru prima oară când Hewlett-Packard intră pe segmentul laptop-urilor ultrabook.

Specificaţiile tehnice pentru ultrabook-uri au fost create de Intel, dar compania a lăsat fabricarea acestora pe seama unor producător parteneri precum Acer şi Lenovo.

Standardele acestora prevăd design slim, deschidere rapidă şi durată mare a bateriei.

Ideea este de a fabrica laptop-uri cu sistem de operare Windows care să concureze mai eficient MacBook Air fabricat de Apple, care costă 999 de dolari în cazul laptop-urilor cu ecrane de 11 inci şi 1.299 dolari în cazul celor cu ecrane de 13 inci.


loading...
Partenerii noștri