Viorel Hrebenciuc, la DNA Braşov. Fostul deputat PSD se aşteaptă să fie REŢINUT: Sunt pregătit. Nu mi-e frică

Viorel Hrebenciuc a fost audiat, marţi, la DNA Braşov în Dosarul retrocedărilor ilegale. Rămas fără imunitate parlamentară, în urma demisiei din Parlament, fostul deputat PSD a arătat că se aşteaptă să fie reţinut, însă nu îi este frică. 

28 oct. 2014, 06:42

Viorel Hrebenciuc a ajuns la sediul DNA Braşov, în jurul orei 10.20. Întrebat dacă este pregătit să fie reţinut, Hrebenciuc a spus că este pregătit. „Bineînţeles. Este clar”, a răspuns social-democratul.

Hrebenciuc a precizat că nu are cum să se vadă cu fiul său şi a arătat că, peste 2-3 luni de zile, „o să râdeţi” de dosarul în care este acuzat.  

„De ani de zile, frica domină în România. (…) Toată lumea are o spaimă celebră. Am demonstrat prin gestul meu că nu mi-e frică pentru că ştiu ce am făcut. Nu am niciun motiv să nu mă prezint cu inima deschisă in faţa procurorilor. De altfel, nici DNA nu este o sperietoare pentru cei care nu au greşit prea mult”, a afirmat Hrebenciuc.

Fostul deputat a mai spus că PSD nu l-a „trădat”, cum nici el nu a „trădat niciodată” partidul.

Viorel Hrebenciuc poate fi reţinut de procurori, după ce a rămas fără imunitate. Fostul deputat a plecat, marţi dimineaţă, spre Braşov şi a declarat că nu îi este teamă ca ar putea ajunge în spatele gratiilor.

Întrebat despre ce le va spune anchetatorilor, Hrebenciuc a răspuns că se simte bine cu toate părţile fizice.„Mă simt foarte bine cu toate parţile fizice, ca am vazut o blonda de dimineaţă”, a spus parlamentarul PSD.

VIOREL HREBENCIUC a rămas fără imunitate. Plenul a luat act de DEMISIE. Social-democratul poate fi ARESTAT

De asemenea, el a mai spus că nu îi este teamă că va ajunge în spatele gratiilor. PSD-istul ar putea fi reţinut de către DNA în dosarul retrocedărilor ilegale.

Viorel Hrebenciuc este urmărit penal în trei dosare, iar procurorii au cerut încuviinţarea arestării preventive a deputatului PSD, în Dosarul retrocedărilor ilegale. El a demisionat, însă, din Parlament, astfel că nu mai este nevoie ca deputaţii să se pronunţe pe solicitarea DNA de arestare a lui Hrebenciuc. Rămas fără imunitate, social-democratul va putea fi arestat.