Huligani made in Ucraina! Bătaie în metrou între suporteri rivali din Kiev VIDEO

Zilele trecute, călătorii din metroul din Kiev au asistat la o scenă şocantă. Două grupări rivale de suporteri s-au luat la bătaie în metrou. Unul dintre ei a fost lăsat inconştient, iar un poliţist care a intervenit s-a ales cu nasul spart.

RomaniaTV.net
30 nov. 2011, 15:50
Huligani made in Ucraina! Bătaie în metrou între suporteri rivali din Kiev VIDEO

Scenele de groază s-au produs chiar într-un vagon în care se afla un grup de 50 de suporteri ai lui Dinamo Kiev. La oprirea în staţie, în metrou au năvălit alţi tineri care aşteptau pe peron, după ce fuseseră anunţaţi unde îşi găsesc rivalii. Tinerii şi-au împărţit cu „generozitate” pumni şi picioare, iar unul dintre ei a rămas chiar inconştient. Poliţiştii care îi însoţeau pe fanii lui Dinamo au intervenit, însă nu au putut face mare lucru, fiind depăşiţi numeric, iar unul dintre ei s-a ales chiar cu o fractură a nasului.

Incidentul a avut loc în ziua în care în campionatul Ucrainei s-a disputat partida Obolon Kiev – Dinamo Kiev, scor 0-1. Cele două rivale locale se află la cei doi poli ai clasamentului: Dinamo este lider, cu 46 de puncte în 18 etape, iar Obolon este „lanterna roşie”, cu numai 8 puncte.