Hunedoara: Fetiţa de nouă ani, dată dispărută după ce a plecat de la şcoală, s-a întors la familie

O fetiţă de nouă ani din Deva, care a fost dată dispărută de familie după ce a plecat vineri după amiază de la şcoală şi nu a mai ajuns acasă vreme de mai multe ore, s-a întors singură la sora ei mai mare, în cursul nopţii, informează un comunicat IPJ Hunedoara transmis sâmbătă Agerpres.

RomaniaTV.net
06 dec. 2014, 09:34
Hunedoara: Fetiţa de nouă ani, dată dispărută după ce a plecat de la şcoală, s-a întors la familie

Fetiţa de nouă ani din Deva, dată dispărută după ce a plecat vineri de la şcoală, s-a întors la familie, în cursul nopţii.

În urma sesizării, fetiţa a fost dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră de poliţiştii din Deva.

”În jurul orei 22,00, minora a ajuns la domiciliu surorii sale, fiind audiată ulterior de poliţişti, cărora le-a declarat că s-a rătăcit şi a străbătut mai multe zone din municipiul Deva, până a reuşit a ajungă la locuinţa surorii sale. Minora nu a fost victimă a niciunei infracţiuni şi a fost încredinţată părinţilor, care au fost avertizaţi cu privire la o mai strictă supraveghere a acesteia”, precizează sursa citată.

Potrivit Poliţiei Deva, vineri, după terminarea orelor de curs, în jurul orei 14,00, fetiţa de nouă ani a urcat într-un microbuz maxi-taxi din Cartierul Micro 15 cu intenţia de a se deplasa într-un alt cartier al municipiului, pe Aleea Patriei, unde locuieşte sora sa, în vârstă de 19 ani.

După mai bine de patru ore de la plecare, minora nu ajunsese acolo unde şi-a propus şi nici nu s-a întors acasă. Din acest motiv, sora ei mai mare a anunţat Poliţia Deva, care a început operaţiunile de căutare.