Iată 10 lucruri pe care să le faci la 30 de ani, pentru a te simţi excelent la 50

Potrivit unor cercetări făcute de cei de la site-ul quora.com, care îţi oferă cel mai bun răspuns la orice întrebare, există o serie de lucruri pe care trebuie să le faci la vârsta de 30 de ani, dacă vrei să te simţi grozav la 50.

RomaniaTV.net
31 aug. 2015, 11:52
Iată 10 lucruri pe care să le faci la 30 de ani, pentru a te simţi excelent la 50

IATĂ 10 SFATURI DE CARE AI FACE BINE SĂ ŢII CONT, DACĂ VREI SĂ AI UN VIITOR FERICIT.

1. NU FUMA!

Dacă te-ai apucat deja de fumat, renunţă acum! „Dacă m-ai vedea acum, sunt la pământ, stau în genunchi şi te implor să iei în considerare sfatul meu de a te lăsa de fumat”, scrie o fumătoare înrăită. Este un viciu scump, miroase îngrozitor şi există şanse mari să te alegi cu probleme de sănătate grave în cel mai scurt timp.

2. FOLOSEŞTE CREMĂ PENTRU PROTECŢIE SOLARĂ, chiar dacă o faci în cantităţi mici.

Este o sugestie pe care unele persoane nu o iau în considerare. Totuşi, trebuie să ţii cont de faptul că, dacă vrei să te bucuri la vârsta de 50 de ani de o piele cât mai hidratată şi luminoasă, este bine să o protejezi de razele soarelui cât mai bine posibil.

Tratamentul care promite tinereţe fără bătrâneţe

3. ÎNCEPE SĂ ECONOMISEŞTI BANI, chiar dacă nu este vorba de sume mari.

Multe persoane se bazează pe ideea că la bătrâneţe vor avea o pensie din care să trăiască. Totuşi, de ce să nu ai deoparte câţiva bănuţi, care să îţi permită să faci lucruri pe care dintr-o pensie nu ai reuşi să le realizezi?

4. PĂSTREAZĂ O RELAŢIE BUNĂ CU PĂRINŢII ŞI CELELALTE RUDE.

Chiar dacă îţi este destul de greu să te înţelegi cu ei acum, la o anumită vârstă vei vedea că vei avea nevoie de ei mai mult ca oricând. Familia este extrem de importantă. Mai devreme sau mai târziu vei înţelege că, de fapt, familia este cel mai de preţ lucru pe care îl ai.

Până când vei fi singur, în funcţie de zodie

5. COLECŢIONEAZĂ AMINTIRI, NU OBIECTE.

Eşti suma experienţelor trăite. Ai grijă să nu te trezeşti la vârsta de 50 de ani realizând că ai adunat obiecte, în timp ce ai dat foc amintirilor.

6. ÎNTOTDEAUNA OFERĂ CEVA LA SCHIMB.

Oferă-le celor din jur bunătate şi nu numai. Atunci când dai ceva cuiva, fă-o din toată inima, din tot sufletul şi depune efort pentru asta. Şi, cel mai important lucru, nu aştepta nimic la schimb!

Citeşte continuarea pe feminis.ro.