Iată 12 melodii care te ajută să SLĂBEŞTI

Instructorii de fitness ţi-au pregătit playlistul perfect pentru aproape orice tip de antrenament de la sală. Aşa că pune-ţi căştile şi pregăteşte-şi smartphone-ul pentru o nouă etapă activă din viaţa ta.

RomaniaTV.net
23 feb. 2015, 12:12
Iată 12 melodii care te ajută să SLĂBEŞTI

Lista de mai jos contine acele melodii pe care instructorii de la o sala de fitness din America le recomanda. Antrenorii sunt gata sa jure ca melodiile selectate de ei vor da rezultate garantate atunci cand vrei sa spui adio grasimii si kilogramelor.

Studioul de fitness se numeste SLT, iar cativa antrenori s-au gandit sa difuzeze o serie de melodii captivante, care le-ar ajuta foarte mult pe femei in timpul antrenamentelor.

Citeşte şi  Melodii care îti pot stârni cheful de amor VIDEO

CAITLIN KRAUSE, unul dintre instructorii de la sala de fitness SLT, spune ca muzica aduce un anumit grad de distractie in timpul antrenamentelor, asa ca de fiecare data se asigura ca playlistul ei este in topul listei de prioritati de la sala.

„Este foarte important sa pui in joc unele cantece care fac inima sa pompeze mai tare in aproape 3 sferturi din timpul antrenamentului. Cam acesta este intervalul in care incepi sa te simti epuizata, dar realizezi ca inca mai ai 15 minute din antrenament”, explica CAITLIN KRAUSE.

Citeşte şi  De ce rămân anumite melodii blocate în creier. Vezi cum scapi de ele

Daca nu poti sa ajungi la sala de fitness, incearca unul dintre cantecele din playlistul lui CAITLIN KRAUSE pentru a-ti energiza urmatorul antrenament. Acest playlist este perfect pentru orice tip de antrenament cardio care iti pune inima la munca: alergat, urcatul pe scari, sarituri cu coarda si, bineinteles, dans.

1. Axwell Ingrosso, „Something New”

2. Mark Romson, „Upton Funk”

3. Gorgon City, „Go All Night”

4. David Guetta, „Dangerous”

5. Iggy Azalea, „Beg For It”

6. Jessie J, „Burnin’ Up”

Citeşte continuarea pe feminis.ro.